Mormor :(

Jag saknar dig så jäkla mkt, det är värre än någonsin! Nu har man börjat tänka på det mer och mer.....ibland känns det som jag glömmer, och de är den värsta känslan jag har! Jag vill bara minnas allt igen, våra minne tsm och allt kul vi gjorde. Ett liv utan dig har varit hemsk, men att veta att du aldrig kommer tillbaka och att jag aldrig kommer se dig mer är hemskare än hemskast! Du va det bästa i mitt liv men sen tog gud det ifrån mig. Jag har de närmaste runt omkring mig, men de saknas en! Jag gråter ofta när ingen ser, men du kommer alltid att se, och din önskan va att jag aldrig skulle vara ledsen....men jag kan inte hjälpa det!

Det sitter som en stor klump i halsen, jag vet inte vem jag ska snacka med om dig, jag vill kunna prata med någon om allt vi gjorde, men de har gått år, veckor och dagar...det känns som de är en tid att vänja sig vid, men jag kan lova...att jag aldrig kommer vänja mig vid ett liv utan dig! Jag kunde prata med dig om allt, vad jag än hade gjort. Du satt bara där och lyssnade, du sa något om det som hade hänt om man själv ville det! Du va den som alltid tog din tid för mig och de betydde så mkt för mig! Det var du som lärde mig att dricka kaffe, att använda kaviar på ägg, men det jag aldrig kommer glömma var att det var du som lärde mig att knyta skorna! Det är ett minne som alltid kommer finnas inom mig! Du lärde mig. Jag glömmer aldrig din lilla vers. Fjärilen flyger fram och tillbaka, fågeln flyger runt fjärilen och smiter under fjärilens vingar! Jag glömmer aldrig den.

Jag älskar diig så mkt som jag alltid har gjort, även vid död som liv! Du kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta, även om jag inte ser, prata eller får några tecken från dig! Älskar dig<3<3<3

DEN HÄR PLATSEN ÄR INTE DESAMMA UTAN DIG!!!