Kommer alltid finnas för dig vännen! ♥
Jag vet att du inte har haft det lätt och att detta hände gjorde de inte lättare för dig. Men jag vill bara att du ska veta att jag alltid kommer finnas för dig och att jag kommer göra allt jag kan för att få dig att må bättre. Jag hatar att se dig ledsen och älskar att se dig glad! Du kan alltid höra av dig, vilken tid det än är på dygnet så kommer jag alltid svara! Du är en vän som alla behöver och drf kommer jag göra allt för att inte mista dig! När man är med dig har man aldrig tråkigt, vi kan egentligen sitta och inte göra någonting men ändå har vi så jävla roligt. Vi skapar minne varje gång vi ses och alla är lika betydelsefulla! 
Tack för att du alltid har ställt upp för mig, jag gör allt för att du ska må bra älskade vännen! 
Och glöm aldrig att det bara är att höra av dig till mig om det är något! Älskar dig så mkt hjärtat! 
Minnen som jag aldrig kommer glömma, du kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta vännen! Du är precis som en syster för mig, jag skrattar med dig och jag gråter med dig! Finns inget som jag döljer för med dig är man precis sig själv. Vi kommer klara detta tillsammans du och jag! Loveyoooou!♥
#1 - matilda

va fina ni är :)

sv: tack hjärtat mitt!

#2 - sofia :)

åh tack älskade vännen, vad gullig du är!
finns alltid här för dig med men det hoppas jag att du vet, tack för att du finns här för mig det betyder så himla mycket! du är bäst emelie, jag älskar dig!
masssoooor med kärlek till dig gumman <33
vi är starka tillsammans.

#3 - ida :)

Ni är för gulliga ni! :)


sv: Tack emelie! :)<3

#4 - Anonym

sv: tack gumman, det vet jag och jag för dig! <3

#5 - sofia :)

kul att det står att jagvar anonym..