Semester
Ligger just nu i sängen och har tagit en skön sovmorgon. Första dagen på min semester och det känns faktiskt lite konstigt. Kan inte riktigt få in i mitt huvud att jag får ta ut semester, det är inte många 20 åringar som får det. Men nu ska jag iaf försöka njuta och inte sakna jobbet allt för mycket. Egentligen har jag inte så mycket planerat utan jag tar mer dagen som den kommer. Det var länge sedan jag kunde göra det. Ridning och att träffa min kompisar är iaf en självklarhet. 
 
Igår slutade jag iaf jobbet vid 13 efter att ha haft natten. Sedan blev det ut och äta med familjen, det var supergod mat! Sedan ner till stallet för att göra de sista, åh vad fint det blev. Och nu är Compass hemma med. Sedan blev det att åka till en kompis och vara där en stund, så jag var väl hemma runt halv tolv tror jag. 
 
Idag ska jag ta det ganska lugnt. Däremot ska jag snart iväg och fixa lite med mitt hår, hihih ;) sedan vid sex tiden blir det ner till stallet och rida Compass på banan. 
 
I hear the beat of my heart getting louder when I'm near you
Godmorgon :) jag vaknade precis och ska snart gå och ta en dusch tänkte jag. Egentligen hade jag ställt klockan på åtta idag för att jag skulle iväg och rida men det spöregnade ute. Vilket jävla väder vi har alltså, det har regnade hela veckan i omgångar. Jag är rädd för hur denna sommaren ska bli :( vill ju ha sol och värme. 
 
Igår var det fullt upp trots att jag var ledig, precis som i måndags. Först var jag hos farmor en liten stund, sen åkte jag till Compass och red honom en lång runda i skogen. Sen blev det att åka hem och äta lite snabbt för att sedan åka till stallet och måla det sista. Var hemma runt åtta och då var jag helt slut. Resultat blev riktigt bra och det blev stor skillnad, ni ska få se det lite senare när jag har lagt i torv och så. 
 
Idag har jag natten på jobbet, så jag börjar om lite drygt 2 timmar. Jag slutar vid 13 imorgon och då blir det ut och äta familjen, rida tillbaka Compass från sommarbetet och kanske vara med Sofia. Ska bli skönt att ha hästarna i stallet ett tag igen, så man kan träna lite hårdare pass på banan och planera sina pass lite mer. 
 
Hoppas att ni får en fin helg! :)
 
en bal på slottet del 2