Lite nytt
Det har hänt lite sedan jag kollade in här sist iaf. I fredags åkte jag en sväng till Tina. Först kollade vi runt lite på julklappar, det gick väl sådär i mitt sökande. Jag kom hem med tre stycken klappar och de gjorde inte mig mindre stressad om man säger så. Även fast det är drygt en månad kvar till julafton så vet jag att tiden går väldigt fort när man kommer in i December + att jag vet att jag jobbar väldigt mycket framöver. Efter vårt julklappssökande så åkte vi hem till Tina och åt lite mat som vi hämtade med oss på vägen hem. Sen pratade vi en massa och fikade lite. Det var väldigt mysigt! Jag har dock kommit på lite fler julklappar som jag ska inhandla nästa gång, så det känns lite skönt. 
 
Sen jobbade jag både lördag och söndag. På lördagskvällen kom några i min släkt för att fika lite. Lite adventsfika fast dagen innan kan man säga. Det var väldigt trevligt. I söndags efter jobbet så åkte jag in till Kalmar för att få med mig lite möbler hem. Fick med mig tre fina grejer som jag länge har velat ha till hallen. Så jag blev väldigt nöjd! Vi avslutade söndagen med lite adventsfika hos Niklas pappa. 
 
Idag har jag också jobbat, sen har jag inte hunnit så mycket mer. Fixade lite käk som jag och pojkvännen kan ha som matlåda i morgon. Just nu ligger jag i sängen och är faktiskt redan ganska redo för att sova. Ja ni läste rätt...sova. Jag är väldigt chockad själv men är man trött så är man. 
 
Ha det gutt, så hörs vi snart igen! :)
 
Mina fina hallmöbler! Kommer bli så snyggt och självklart ska ni få se när allt är uppe. 
 
#1 - Natalia

Jättefina :D

#2 - Denise

Har lite ångest för julhetsen och allt vad det innebär med julklappar och allt annat.. Längtar redan nu tills det är över. Får man säga så? :'D

#3 - Gabriella

Åh så fina!!

#4 - Elin

Känner lite likadant med julklapparna, december har en tendens att rusa iväg...

#5 - My

Åh vad fina dom var :D

#6 - Amanda

Åh vad fina! 😃

#7 - Tuva Björnwall

fina saker :D

#8 - Erika

byrån var fin!

#9 - Johan

Det hade hänt en hel del hos dig där alltså :)
Jag är nästan klar med julklapparna. Nu ska allt bara slås in. Det är det värsta av allt tycker jag... :P haha

SV: Haha tack! :)

#10 - Tilda

Åh vad fina saker! Ska bli kul att se när det är klart <3

#11 - Sara

Kommer bli riktigt snyggt i huset!! 😊

#12 - Josefine

Så fint!!:)<3

#13 - sandra

snyggt!

#14 - Sarah

hej allt bra =)

#15 - Carolina Thoor

Mysigt att umgås med sin vän! :)

Sv; ja, det är alltid härligt då man har en effektiv dag! :D

#16 - Johan

Tänkte bara titta in och önska dig god jul, Emelie! Hoppas att allt går åt rätt håll och att du snart är tillbaka igen. Ta hand om dig!

#17 - Josefine

Saknar dig här vännen <3

#18 - Pauline Hurtig

vad roligt, jättefina!