Gästbloggning #3
Får börja detta inlägg med att tacka för gulliga kommentarer om att ni tycker det är kul att jag är här och bloggar och att ni gillar våra bloggar - så tack gulliga ni! :D Vill också säga att Emelie själv svarar på sina kommentarer, jag har bara läst kommentarerna som jag själv kan hitta på hennes blogg som ni också kan, haha. Jag läser alltså inte i hennes kommentarsfält privat.

Hur som helst! Torsdag idag, det betyder jobb för min del. Börjar klockan 15 och slutar sedan klockan 20. Jag har i dagsläget ett väldigt bra schema som jag är himla, himla nöjd med. Alltid ledig måndag-onsdag bland annat. Dock jobbar jag då alltid fredagar, men det tycker jag ändå är okej! Jag är ingen festprisse direkt, så det gör inte mig något egentligen ;) Jag jobbar för övrigt i butiken MyOne, för er som inte vet det.
Det är en butik för häst, hund, katt och ryttare. Jag har snart jobbat där i ett år och stromtrivs verkligen! Vi säljer foder till hund och katt, i princip ALLT du kan tänka dig till häst och ryttare. Och även tja, allt du kan tänkas behöva till hund och katt också för den delen. Jag tycker det är extremt kul med kundservice och att få hjälpa människor. Speciellt när det gäller saker jag verkligen kan. Ungefär 80% av kunderna jag har under en dag är norskar, eftersom att jag bor såpass nära norska gränsen. Så vi hanterar två valutor här. Haha ;) Vi är också ett fantastiskt gäng som jobbar där, härlig stämning trots att vi bara är tjejer. Men det går som sagt helt perfekt!

Jag tänkte dela med mig av några vanliga frågor som jag får, främst på min blogg då jag är väldigt öppen med mitt jobb där, men också i affären:

* Vad har ni för fodertyper?
- Vi har i princip något för alla! Vi har bland annat spannmålsfria alternativ, vilket innebär att det inte finns havre, vete eller sånt i fodret. Istället är det en väldigt hög kötthalt. Vi har ett billigare alternativ vid namn Racinel, det fodret har inte riktigt fått någon ärlig chans att komma in på marknaden eftersom att det är relativt nytt, men har heller inte haft någon missnöjd kund som köpt det hittills. Sen har vi Acana och Orijen, som kanske är det som är klassat som "bäst" men också dyrast. Jag själv köper Acana til mina katter och har även sålt in min storebror att köpa det till sin hund och han är mycket nöjd!

* Vad har ni för täcken till häst?
- Jag skulle vilja säga att vi har ett ganska brett utbud av täcken till hästar faktiskt. Vi har bland annat Bucas "bakom oss" så vi kan beställa in från dem. Vi har vårt valda utbud hängande i ett ställ i butiken och även några täcken som vi kan sälja, annars är det beställningsvara som gäller på dem. Utöver det har vi också Shirestäcken men mest är det faktiskt Capriole. Jag upplever att Caprioletäckena är något stora i storleken, så de flesta har fått gå ner en storlek och det har suttit helt perfekt. Otroligt många fina och framförallt bra och slitstarka täcken.

* Hur ska jag med säkerhet veta att täcket/halsbandet/selen passar min hund?
- Det är ju inte alltid så lätt att veta om man inte har något att utgå ifrån. De flesta av våra selar och täcken kommer ju från Hurtta och de har ju en sida där man beroende på vara kan kolla vad de rekommenderar för storlek beroende på ras. Tack vare det kan man ju jämföra de olika storlekarna för att sedan kanske kunna komma fram till något bra. Annars har vi en fantastisk möjlighet att vi har 7 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt. Så skulle det vara fel storlek är det bara att komma tillbaka till valfri butik och byta. Bra va?! :)

Detta var ett litet urval, har ni frågor så får ni gärna fråga så ska jag göra mitt bästa på att svara. Kram! /Josefine
Några bilder från vår instagram - @myonestromstad
#1 - Jessica Högberg

Underbart att trivas på sitt jobb!

#2 - Denise

Vilket bra gästinlägg du delar med dig av! :)

#3 - my

Vad roligt :D

#4 - Gabriella

Roligt inlägg!!

#5 - Alice

Det verkar vara ett himla trevligt ställe! 😀

#6 - Erika

Låter ju som en jättebra arbetsplats! :D

#7 - Tuva Björnwall

åh vad kul att läsa :D

#8 - Anita

Åh, snygga tröjor !

#9 - Amanda Lindstrand

Gästblogg är ju alltid kul :D

#10 - Tilda Barkselius

Intressant att få jobba med både svenskar och norskar, måste vara jättekul ju!

#11 - JoJo

vad kul att du gästbloggar lite hos emelie nu :)

sv; ja jag är typ alltid nöjd med deras boxar :)

låter bra det vännen <3

härligt att höra. jag hade också en bra helg förra helgen. den här helgen har jag dock inget alls inplanerat :P

#12 - Lovisa Magnusson

Väldigt intressant inlägg, verkligen!! :D

#13 - Hanna Sahlqvist aka Hannavic

Så himla himla kul med gästbloggningar juu!!

Många kramar från Hanna <3
www.hannavic.se