En kärleksförklaring..
Innan så trodde jag aldrig att jag skulle träffa den rätta eller att jag skulle kunna älska någon sådär otroligt mycket. Jag kände inget behov av att ha någon så tätt in på mig i mitt liv samtidigt som jag har väldigt svårt att släppa in någon i mitt liv. 
 
Men i November förra året så ändrades det och jag träffade en kille som idag betyder allt för mig. Jag klarar mig inte en dag utan honom! Jag kan inte förstå hur jag har missat en sådan guldklimp som dessutom bor i samma stad som mig. Idag är hela mitt liv förändrat till det bättre och jag får spendera varje dag med denna underbara kille. Jag vill offra precis allt jag kan för att få ha han vid min sida, jag vill kunna ge han precis allt jag kan. 
 
10 månader har gått och jag blir mer och mer förälskad i dig för varje dag som går. Jag har aldrig varit såhär kär någon gång i hela mitt liv. Dessa 10 månader har gått både fort och långsamt. Långsamt pga att det känns som jag har varit tillsammans med dig i hela mitt liv typ. Vi har hunnit med så himla mycket och 10 månader låter för lite för allt som vi har gjort och för att jag älskar dig så himla mycket. Sen har det samtidigt gått fort eftersom varje dag bara rusar förbi. Jag njuter av varje sekund som jag får tillbringa med dig även om det innebär en dag som vi bara ligger i soffan och degar. 
 
Vissa dagar saknar jag dig extra mycket och det kan vara en sån lätt grej som att vi jobbar om varandra och jag inte ser dig fören sen kväll när jag slutar jobbet. Du är verkligen kärlek för mig och jag kan säga orden "jag älskar dig" och mena dem till 110%. Jag har aldrig känt såhär mycket och otroligt stark för någon innan och du betyder mer än allt för mig. 
 
Varje dag får jag vakna upp som den lyckligaste tjejen på jorden och varje natt får jag somna i din trygga famn och somna med ett leende på läpparna. För jag vet att nästa dag när jag vaknar väntar ytterligare en dag med den jag älskar mest, och det är just han! Denna otroliga kille är min fina Niklas. Jag skulle aldrig klara mig utan denna underbara kille! ♥
 
#1 - Amanda Lindstrand

fin bild!

#2 - Niklas

Åh min underbara älskling jag kan inte säg mer än detsamma och lite till du är verkligen den bästa som finns jag älskar dig så otroligt mycket 😘❤️❤️❤️❤️❤️

#3 - Hanna

ja de är skönt med sommar men de börjar bli lite tråkigt nu, men de är för ja saknar rutiner för mycket haha! 😂

#4 - Erika

Så himla härlig din känsla låter! ❤ kram

#5 - Janina

åhh så härligt skrivet <3

#6 - Linnéa

Åh, vilket underbart inlägg, sååå fint skrivet. Ni är så söta så <3

#7 - Sofia Werlin: mammalivet & hälsolivet

Härlig känsla det där 😍💕

#8 - Ida Lindborg ♡

ååh men så fint skrivet!!♥ fina ni är!

#9 - Gabriella

Såå fint!!

#10 - Fanny

så gulligt skrivet emelie!! <33

#11 - Angelix

Vad fint!!

#12 - Linda

Gud vad fint!

#13 - Tuva Björnwall

men åh vad fint skrivet, ni är så fantastiskt fina! <3

#14 - Lorissa Lovebomb

my god vad gulliga ni är ;)

#15 - Anita

SÅ härligt :D

#16 - Days By Johanna

Det är så härligt när man känner så :) Helt underbart :)

#17 - Pauline Hurtig

så fint!

#18 - Linah

Såååå fina!!

#19 - Frida

Vad mysigt, älskar att vara kär! Och ni är jättefina tillsammans :)

#20 - Erika

Men åh vad fint :)