Mina tankar kring hösten..
Första september är redan här och även fast jag brukar räkna det som en liten sommarmånad så har hösten redan visat sig lite här. Så vad passar inte bättre än att få läsa lite om mina tankar kring hösten. 
 
Även fast hösten inte är en av mina favorit årstider så gillar jag den delvis. Jag tycker egentligen att hösten är hur mysigt som helst men det som avgör hur jag känner inför hösten varje år är faktiskt vädret. Att det regnar en dag eller två gör mig ingenting för då kan man passa på att mysa ner sig med filt, en kopp kaffe och antingen titta på några bra film eller lägga ner lite bloggtimmar. Det kan verkligen vara livskvalité för mig. Men när det däremot regnar flera dagar i sträck kan jag bli lite trött och tyvärr brukar det vara så när hösten börjar närma sig. 
 
Men annars tycker jag att hösten är hur mysigt som helst. Man kan börja tända ljus, ta fram alla gosiga filtar, börja använda alla mysiga stickade tröjor igen och även fast man gillar kaffe, te eller varm chocklad så blir det alltid som godast när det blir kyligt runt omkring. Så efter en kall jobbdag så älskar jag att byta om till myskläder, rulla in mig i en mysig filt, dricka en varm dryck och som sagt bara kolla in någon bra film eller sätta mig framför bloggen. 
 
Så det är med blandade känslor som jag välkomnar hösten sakta men säkert! :)
 
#1 - Alice

Håller med om att hösten är mysig, men som sagt; bara det inte regnar heeeela tiden! <3

#2 - Fanny

ÄLSKAR hösten, kan bero på att jag fyller år snart men ändå ;))

#3 - Netti Starby

Jag håller med dig och hoppas att den här hösten blir fin! Kram

#4 - Johanna

Håller verkligen med dig! Hoppas vi får en mild höst så timmarna i stallet blir mysiga istället för leriga och kalla. <3

#5 - Johanna Utterberg

Jag tycker att hösten är himla mysig, hoppas på en fin höst! :)

#6 - Tilda Barkselius

Början av hösten är alltid underbar, älskar varma höstdagar och mysdgar när det regnar :)

#7 - Vanessa

Håller med, regna får det gärna göra några dagar..men inte hur mycket som helst. Så känner jag förvisso över hela året. Sommaren regnade bort, hoppas att det regnat klart nu på ett tag ;)

#8 - Linnéa

Mysiga bilder - hösten är inte min årstid, men den är mysig när man tänder ljus och kan krypa ner framför nån bra film, iförd mjukisbyxor <3

#9 - Anita

Jag älskar hösten :D

#10 - Gabriella

Åh jag ÄLSKAR verkligen hösten, såå mysig!!

#11 - Amanda

Hösten är inte min favorit årstid heller, men tycker också den är mysig!! :)

#12 - Lorissa Lovebomb

Lycko er som gillar hösten.

Jag hatar hösten. Det är otroligt krystat att komma på bra saker med hösten, typ gryta och tjocksockar eller vad jag nu skrev i mitt senaste inlägg, för det har jag på vintern och våren också liksom. Usch vad höst är piss!

#13 - Hanna

jag älskar hösten , men halva september är jag bortrest hehe :D

#14 - Alice

jag älskar hösten 😍 så mysigt med massa tända ljus, filmer och mys! håller dock med dig, det är inte kul när det regnar massor :(

#15 - Carolina Thoor

Förstår vad du menar. Att just den här årstiden som vi är på väg att gå in i kan ta mycket på ens psyke. Göra en ständigt trött. Fast ändå kan jag se nästan fler positiva saker i hösten än negativt, så jag är faktiskt nöjd att hösten snart kommer! :)

Sv; tack ska du ha! Kul att du tyckte om att se hur jag/vi i min familj bor! :D

#16 - Amina

Usch, har man bott i Göteborg i fem höstar är det mer än välkommet att vara på sydligare breddgrader nu kan jag säga! :) Men det är iofs alltid mysigt med någon dag när det är riktigt ruskigt och man liksom "måste" vara inne och mysa riktigt ordentligt.

#17 - Tuva Björnwall

håller med dig :)

#18 - Pauline Hurtig

jag tycker hösten är så mysig!

#19 - Johan

Håller med dig. September brukar vara ganska okej med lite kvardröjande värme och växlande fina och mindre fina dagar, men sedan... oktober/november är inte roliga. Grått, mörkt och regnigt. Nej, de kan vi lika gärna hoppa över, även om det kan vara mysigt med lite tända ljus, filtar, kaffe och att bara chillaa sådär, som du säger.

SV: Ja det är det verkligen! Minnet är det inget fel på och den där matchen kommer vara en sådan där match som man minns i många, många år framöver :)

#20 - Lina

Här där jag bor har SMHI utlovat runt 20 grader och sol de kommande 10 dagarna så sommaren verkar som tur är stanna ett tag till. ;)

#21 - Josefine

Ja nog är hösten mysig allt :d<3

#22 - JoJo

jag håller med dig. jag anser att dom två första veckorna i september är sensommar, men just nu känns det inte riktigt så. är mer att hösten är här nu. men jag hoppas att det blir en mysig höst. trots att jag inte heller är jätteförtjust i den :P

sv; kul att du gillar bilderna :) bästa staden i världen <3

haha ja, det tycker jag också. är kul när man ser likheter med andra bloggare :)
hoppas din helg blir fin! <3

#23 - Bambi

För mig är hösten OK sålänge jag är inomhus typ (haha) annars är det inte riktigt min kopp med the. Självklart är det en urmysig årstid, men återigen om man har lediga dagar där massor av varm dryck kan nyttjas.

#24 - Lorissa Lovebomb

Jag fick en jävla halsfluss första dagen av höst. Det är en pittårstid som jag hatar väldigt mycket.

#25 - Kimmey :)

Håller med dig :)

#26 - Kimmey :)

Håller med dig :)