Sommarens höjdpunkter
Det har verkligen varit en minnesvärd sommar med härliga sommarkvällar och otroligt fint väder. Detta är mina höjdpunkter under sommaren 2014. Vilka är era? :) 
 
Saxnäs: Saxnäs är ju ett ställe som jag åker till varje sommar och stannar i några nätter. Varje år 
händer det något som blir minnesvärt. Att jag bara får komma dit och vara där är en höjdpunkt för mig. Det skulle verkligen vara något som fattades om jag inte hade kommit dit.  
 
The Fooo: Jag fick äntligen se samt träffa The Fooo och det hade jag verkligen sätt fram emot, och jag var så lycklig när denna dagen äntligen kom. Vi fick perfekta platser längst fram, nuddade Ogges mage, höll Ogge, Oscar och Felix i handen samt så fick jag en puss på handen av min favvo Felix. När denna underbara dag hade passerat så beslutade jag att detta var mitt livs bästa dag och så är det fortfarande. Sommarens och mitt livs bästa höjdpunkt!!
 
Liseberg: En annan höjdpunkt var när vi åkte till Liseberg. Jag hade inte varit där sedan jag var liten och jag mindes inte så mycket av det så mina förväntningar var väl inte så mycket egentligen. men det gav verkligen en kick av att vara där och åka en massa karuseller. Mycket roligare än vad jag hade förväntat. 
 
Dyrön: Efter Liseberg så åkte vi ju vidare till fina Dyrön. Tro mig, en helt underbar ö verkligen. Ska troligtvis dit nästa år igen och det hoppas jag verkligen. Jag trivdes som bara den där, lugnet och människorna där var super! 
 
Min och Compass utveckling: Denna punkten är ju egentligen ingen händelse men jag valde att ha med den ändå för det är verkligen en höjdpunkt enligt mig. Det har hänt så otroligt mycket för mig och Compass under sommaren. Jag har han på heltid, hoppningen ser både bra och fin ut samt att vi börja komma upp på roliga höjder, jag har kunnat rida ut på han utan sällskap och vi börjar samarbeta riktigt bra. Så nöjd verkligen! Fler utmaningar har vi framför oss, men de kommer jag inte avslöja riktigt än ;)
 
Som sagt, detta var mina höjdpunkter. Vilka är era? Dela gärna med er!! :D