Lite uppdatering
Hej kära läsare! :) 
Först vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Jag har verkligen inte haft tid, haft saker att göra hela tiden. Hoppas att allt är bra med er! 

Det var många som gissade rätt på gårdagens bild. Igår blev jag nämligen hästägare till finaste Calltino. Jag hittar inga ord som beskriver min lycka just nu! Sen kan jag inte fatta att det verkligen är sant! Helt sjukt! :) 

Och nu krånglar mitt internet så jag blir så arg. Jag hade precis skrivit ett långt inlägg om gårdagen men sen gav mitt internet upp. Så jag lovar att ni både ska få ett inlägg om själva köpet av honom och sedan ett inlägg om Calltino så fort jag får internet, det lovar jag verkligen. 

Jag kan ta lite kort om helgens planer. Jag kommer nämligen bo i stallet bokstavligt talat. Imorgon ska jag både till Calltino, Compass och dubbellektion i Risse. Så det är fullt upp. Söndagen kommer läggas upp på samma sätt med Calltino och Compass, sen ska jag också på grönt kort kurs. Så det händer en hel del i mitt liv just nu. Hoppas att ni är villiga att hänga med :) 

Nu ska jag bara ta det lugnt för första gången idag. Försöka njuta av kvällen och äta lite gott. Ha det bra! :)