asså kan man ha mer otur...
Hej på er! :)
Idag när jag vaknade så kunde jag kan öppna ena ögat och när jag kom fram till spegeln så är det helt fuktigt och geggigt. Tråkigt nog verkar det vara en börjar på ögoninflammation. Det gör ont, och är väldigt känsligt för t.ex. ljus och beröring. Jag fattar inte alls vart min otur kommer ifrån. Först benet och då under min sjukskivning får jag både maginfluensan och nu ögoninflammation. Det händer ju inte... :o
 
Jag får be om ursäkt för dålig uppdatering när, mitt internet tog slut för några dagar sedan och det innebär att jag måste koppla in mig på mobilens internet när jag ska sitta vid datorn. I morgon får jag äntligen nytt internet och det innebär en massa tid vid bloggen så då kommer uppdateringen blir bättre, det lovar jag! Det är två delar kvar på frågestunden så ni som inte fått svar än...håll ut! :)
 
Idag hängde jag med mamma till stallet så att jag skulle få träffa min sötnos. Det var så himla härligt och fint väder så vi tog faktiskt en promenad i skogen hela familjen, ja det var faktiskt hela familjen. Jag, mamma, hunden och sen hästen. Det var himla mysigt och Calltino skötte sig riktigt bra. Det var väldigt skönt att få komma ut, jag har för det mesta granskat vårvädret från fönstret och det är inte alls lika härligt.
 
Hoppas att ni har fått en bra start på veckan och en härlig kväll denna måndag.
 
Min andra halva, som jag älskar dig! ♥