Lite nytt
Det har hänt lite sedan jag kollade in här sist iaf. I fredags åkte jag en sväng till Tina. Först kollade vi runt lite på julklappar, det gick väl sådär i mitt sökande. Jag kom hem med tre stycken klappar och de gjorde inte mig mindre stressad om man säger så. Även fast det är drygt en månad kvar till julafton så vet jag att tiden går väldigt fort när man kommer in i December + att jag vet att jag jobbar väldigt mycket framöver. Efter vårt julklappssökande så åkte vi hem till Tina och åt lite mat som vi hämtade med oss på vägen hem. Sen pratade vi en massa och fikade lite. Det var väldigt mysigt! Jag har dock kommit på lite fler julklappar som jag ska inhandla nästa gång, så det känns lite skönt. 
 
Sen jobbade jag både lördag och söndag. På lördagskvällen kom några i min släkt för att fika lite. Lite adventsfika fast dagen innan kan man säga. Det var väldigt trevligt. I söndags efter jobbet så åkte jag in till Kalmar för att få med mig lite möbler hem. Fick med mig tre fina grejer som jag länge har velat ha till hallen. Så jag blev väldigt nöjd! Vi avslutade söndagen med lite adventsfika hos Niklas pappa. 
 
Idag har jag också jobbat, sen har jag inte hunnit så mycket mer. Fixade lite käk som jag och pojkvännen kan ha som matlåda i morgon. Just nu ligger jag i sängen och är faktiskt redan ganska redo för att sova. Ja ni läste rätt...sova. Jag är väldigt chockad själv men är man trött så är man. 
 
Ha det gutt, så hörs vi snart igen! :)
 
Mina fina hallmöbler! Kommer bli så snyggt och självklart ska ni få se när allt är uppe.