Happy Friday!
Hej på er! 
Hoppas att er fredag har varit grym so far! 
Jag var och åt frulle hos Tina idag på morgonen, efter det fixade jag hennes naglar innan det var dags att åka en sväng till stallet. Eftersom spontant är så himla bra blev det en lunchdejt med Matilda också. Har inte träffat henne på ett tag så det var väldigt trevligt. 
Min fredag blir väldigt lugn ska jag säga, jag jobbar nämligen i morgon och på söndag så jag tar det gärna lugnt då. Under tiden som jag jobbar mitt pass i morgon är det crusing här i stan, så jag kommer vara lagom slut i skallen när jag kommer hem från jobbet. Det är många svordomar som sägs eftersom jag inte kommer fram någonstans med kommunbilen, haha ;)
 
Hela denna veckan har gått så himla fort, jag har inte alls hållt koll på dagarna men det har hänt en hel del positiva grejer denna veckan också även om jag är väldigt trött. Jag får faktiskt skylla på min trötthet när det gäller min dåligt uppdatering på bloggen. Sedan jag minskade med tabletterna för min brist så är jag mycket tröttare igen. Mer resultat får jag på mitt nästa venprov. Jag har missat att lägga ut så många inlägg här och det får jag lite dåligt samvete för, men jag ska försöka att ta igen det.