Filmdag?
Denna dagen får spenderas inne som det ser ut just nu. Det ösregnar och prognosen säger att det ska göra det hela dagen. Det skulle bli ett väldans oväder här med både regn, åska och blåst. Vi får väl se hur mkt av det som sker. Tråkigt med regnväder på semestern även fast man har en vettig anledning till attt stanna inne och slappa ;) 
 
Jag har varit och lämnat loppan på dagis, handlat lite smått och gott och nu ska jag äta frukost till Pretty little liars. Som jag älskar den serien. Hittade några fina vardagskläder till Vilda på Lidl. Jag gillar faktiskt Lidls barnkläder. Det är inte bästa kvalitén kanske men det räknar jag inte heller att det ska vara för det billiga priset. Jag tycker om kläderna och det är perfekt som vardagskläder på dagis där de ändå sliter så på kläderna :) 
 
Planerna för dagen ser lugna ut. Jag ska köra morfar till vårdcentralen lite innan elva. Sen vid två tiden ska jag hämta farmor och umgås lite med henne. Kvällen blir också lugn som den ser ut nu med min älskling. 
 
Ha en bra fredag!! 
 
Min lilla shopping idag! 
6 st t-shirts och två par shorts.