Jag tittar in här igen!
Hej på er! Nu tittar jag in en snabbis här igen. Hoppas allt är bra med er sedan sist. Min fina vän Tina har även lagt upp ett roligt och fint inlägg här. Så kul när mina fina vänner håller bloggen uppdaterad även fast jag inte är i fas. Nu hittade jag lite ledig tid så jag kunde sätta mig i lugn och ro i soffan för att logga in här. 
 
Så vad har hänt sen sist? För mig har det inneburit en massa jobb, lite fix hemma i huset, kalas, ridit lite, varit iväg på fotojobb med samt träffat mina vänner. Sen saknar jag bloggen väldigt mycket men det känns som att jag snart kommer vara tillbaka här nu. Även fast det inte är bra så har det iaf lugnat sig lite och jag börja finna mig i det. 
 
Min kväll idag blir väldigt lugn. Just nu sitter jag hundvakt eftersom mamma är iväg. Om någon timme ska jag hem och då hoppas jag på att min kära pojkvän har kommit hem. Medan jag har passat hunden så har jag hunnit laga mat för jag antar att Niklas är hungrig när han kommer hem + matlådor till i morgon. När jag kommer hem blir det att slänga ihop en äppelpaj lite snabbt, fixa en kopp glögg och inta soffan framför någon bra film tillsammans med mitt hjärta. 
 
I morgon blir det kvällsjobb för min del. Känns väl sådär men det får gå. Ha det så bra så hörs vi snart igen! :)
 
Kolla vad som stod på bordet när jag kom hem från jobbet i tisdags. Min fina han kan han! ♥