Denna veckan
Denna veckan har varit hur grym som helst. Även fast det är ett antal timmar kvar på den så slänger jag in detta inlägg som ett avslut på en bra vecka. Förutom att jobba så har jag gjort en hel del saker. Här kommer några guldklimpar! 
 
¤ Tina och hennes kille Oskar kom hit och grillade med mig och Niklas. Maten och efterrätten blev supergod och drickan lika så. Vi spelade en hel del kubb och kortspel. Vi hade en grym kväll med andra ord! De sov över här också så de skulle slippa tänka på skjuts osv. 
 
¤ Vi har varit hundvakt åt Leo eftersom mamma och dem är iväg. Det har gått hur bra som helst och alltid trevligt med lite sällskap. 
 
¤ Tillbringat tid i stallet såklart. Har ridit några turer med Nina (Niklas syrra) och då flyttades även hästarna över till sommarbete igen. Så nu ska de bli tjocka och feta, hahah. Nina fick låna fina vita Grållan. Har även gått lite promenader med Fina där de har sommarbetet eftersom hon aldrig har varit där innan. 
 
¤ Niklas och jag har varit på bio och sett Baby Driver, en riktigt bra film enligt oss båda. Så den är värd att se om man gillar sån slags film. 
 
¤ I fredags när jag kom hem från jobbet så överraskades jag även med en jättefin blomma av mitt hjärta och mannen i mitt liv.