30 Jan

Får bli en bild på lilla mig :p

Idag blev det Kalmar med Natalie! :D<33
Skit kul och massa roligheter.
haha, vi skrattar verkligen åt allt :o ;)
Skit kul dag ;)<33 " Hej :D :D :D :D :D" bara vi som fattar! xD
När man kom hem var Johan och Julius här. (mammas sambo och hans son)

Skit bra dag verkligen, tack Natalie! :D<33

Hejdå!
Mormor :(

Jag saknar dig så jäkla mkt, det är värre än någonsin! Nu har man börjat tänka på det mer och mer.....ibland känns det som jag glömmer, och de är den värsta känslan jag har! Jag vill bara minnas allt igen, våra minne tsm och allt kul vi gjorde. Ett liv utan dig har varit hemsk, men att veta att du aldrig kommer tillbaka och att jag aldrig kommer se dig mer är hemskare än hemskast! Du va det bästa i mitt liv men sen tog gud det ifrån mig. Jag har de närmaste runt omkring mig, men de saknas en! Jag gråter ofta när ingen ser, men du kommer alltid att se, och din önskan va att jag aldrig skulle vara ledsen....men jag kan inte hjälpa det!

Det sitter som en stor klump i halsen, jag vet inte vem jag ska snacka med om dig, jag vill kunna prata med någon om allt vi gjorde, men de har gått år, veckor och dagar...det känns som de är en tid att vänja sig vid, men jag kan lova...att jag aldrig kommer vänja mig vid ett liv utan dig! Jag kunde prata med dig om allt, vad jag än hade gjort. Du satt bara där och lyssnade, du sa något om det som hade hänt om man själv ville det! Du va den som alltid tog din tid för mig och de betydde så mkt för mig! Det var du som lärde mig att dricka kaffe, att använda kaviar på ägg, men det jag aldrig kommer glömma var att det var du som lärde mig att knyta skorna! Det är ett minne som alltid kommer finnas inom mig! Du lärde mig. Jag glömmer aldrig din lilla vers. Fjärilen flyger fram och tillbaka, fågeln flyger runt fjärilen och smiter under fjärilens vingar! Jag glömmer aldrig den.

Jag älskar diig så mkt som jag alltid har gjort, även vid död som liv! Du kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta, även om jag inte ser, prata eller får några tecken från dig! Älskar dig<3<3<3

DEN HÄR PLATSEN ÄR INTE DESAMMA UTAN DIG!!!

Tonåren

Tonåring
Livet är verkligen inte lätt som tonåring, det ska alla veta!
Det är i tonåren man förändras och man vill alltid uppskattas.
När man kommer in i tonåren förändras man både på utseendet och hur man är till sitt sätt.
Man blir kanske uppspydig mot sina föräldrar eller mot andra i sin omgivning.
Men att ha sina kompisar runt omkring sig får bara en att må bättre.
I tonåren börjar man bry om sig hur man är klädd, fixad m.m. Där sänker man många självförtroende.
När man har haft en uppväxt som har bestått av att leva tsm med sin mamma och ha en pappa som inte har brytt om en i mer än sitt halva liv, känns inte ens uppväxt på topp.
Man blir lixom orolig och inte som alla andra.
När ens pappa plötsligt börja bry sig och man inte vet om man ska lita på honom igen blir man en osäker person.
Man känner sig lixom ensam, man skäms för att berätta sanningen om hur man har haft det. Men att fälla en tår gör att det lätta lite på hjärtat, men man har fortfarande en stor klump kvar som bara sitter och skaver i kroppen.
Som sakt tonåren är ingen lätt tid, men man får försöka att bita ihop och försöka leva det i alla fall.