Snart helg igen
Go kväll på er! 
Kom precis ur ett varmt bad. Så himla skönt att avsluta dagen med det. Jag har jobbat mellan halv ett och nio. Passet har gått bra bara det att jag är väldigt förkyld. Inte speciellt snuvig utan mer tjock i halsen så jag inte kan prata. Inte alls roligt och jag vill verkligen inte bli sjuk nu. 

Gårdagen var toppen. Skulle ju på bio med Matilda. Minions var filmen som vi skulle se och den var sjukt rolig. Kände mig som ett barn under filmen för jag skrattade mig verkligen igenom den. Efter bion gick Matilda  och jag runt lite i stan. En väldigt trevlig kväll med andra ord. 

I morgon bär det av till Ullared, äntligen! Som jag har längtat. Även fast jag är där så många gånger per år så är det underbart roligt att få komma tillbaka. Hoppas man hittar det man ska plus lite till ;) 

Två bilder från gårdagen In i verkligheten igen
Nu är man i gång med jobbet igen, iaf ett tag. Jag har semester v.33 också så nu blir det två veckor jobb. Jag kom precis hem från jobbet då jag fick jobba över lite annars har passet gått jättebra. På morgonen var jag hos Tino och longerade honom. Det är de bästa för honom när han har haft en lite längre vila. Han skötte sig väldigt bra. 
 
I morgon står det jobb och bio på schemat. Det var fasen evigheter sedan jag var på bio. Jag kommer knappt ihåg känslan, så länge sedan är det ;) Det ska iaf bli trevligt. 
 
Vi får höras i morgon. Jag vet att det inte blev något längre inlägg idag men ska upp vid 6 i morgon och jobba så känner att jag behöver sova nu. Natti på er! 


hööks nya läckerheter
Fick hem hööks katalogen idag inför hösten och vintern 2015. Som vanligt så fanns det en hel del läckerheter där som jag gärna skulle vilja få med mig hem. Stoppet där är väl ekonomin och hur mycket man ska skämma bort sin prins med då han har en hel del. Däremot hade dem som sagt en massa snyggt så alla läsare som håller på med hästar borde verkligen ta och kika in där om ni inte redan har gjort det ;)
 
Här är mina favoriter!