Finns det ens sånna?

ett bra ridpass
Ridpasset idag gick riktigt bra. Både Compass och jag kämpade i värmen och det var jobbigt. Vi var nog ungefär lika svettiga efter det ridpasset. Tränade mycket övergångar för att få honom i fin form och tillslut låsnade det. Galoppfattningar var otroligt fina idag så det var ett stort +! 
Hoppade även lite i slutet. Först hoppade vi en kombination som gick super bra. Sen tog vi även hindret med vattenmatta och två hinder på en kortsida, och det var inte så lätt. Man får verkligen jobba med skänklarna och eftersom Compass böjer sig lättare i vänster varv så blev det till en början att han gärna dansade runt lite ;) men tillslut gick det och jag var riktigt nöjd. Hinderna på kortsidan var inte höga men det är inte höjden som spelar roll. Jag vill ha en fin häst samt att jag som ryttare ska vara fin när jag hoppar så höjden spelar ingen roll. Jag hatar att vissa är så fixerade vid höjden. Jag hoppar hellre en fin runda på 50 cm än en ful runda på 1 m. Så jag är nöjd! Efterråt fick han en dusch samt äta lite gott, det hade han förtjänat! 
 
Imorgon börjar jag jobba igen, så det blir snart läggdags för min del. Börjar dock inte förren två men ska hinna stallet innan. Jobbar alltså mellan 14-22 imorgon. Jag vill tacka alla som gjorde min semester underbar. Jag har verkligen haft fullt upp och det har varit den bästa sommaren på länge. Dock är den inte slut än men snart (a) Jag har hunnit med en hel del! :D 
 
 
when you lose someone, the only memories that remain
Hej kära läsare! :)
Sitter just nu och lyssna på musik. Så härligt att göra det om kvällarna. Idag på morgonen så var jag i stallet. Red en runda med Monica. Så härligt att rida i skogen när det är varmt. Vi red i 1,5 timme och Compass var helt svettig sedan. Så han förtjänade en dusch, det gjorde jag med dock ;)
Sedan gjorde jag mig lite i ordning och åkte till gokartbanan, gick faktiskt bra :) Alltid kul att köra lite ibland. 
Sedan har jag bara tagit det lugnt, har så ont i höften och har haft nu i tre dagar. Så plågande! 
Hoppas att alla har haft en fin söndag, så hörs vi imorgon :)