my lifesaver
 
 
grillmästare
Nu är det dags för grillmys hemma :) kom hem från stallet för en stund sen. Idag blev det klättring så det var ett bra träningspass.
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig med min älskade vän Sofia. Åh vad jag älskar grillat, sån sommarkänsla!
Vi hörs senare! :)
 
Samarbete med Josefine- utmaning 6
Vår utmaning fortsätter och idag ska jag beskriva Josefine utifrån hur jag upplever och ser henne. 
 
Jag kan ju börja med att säga att Josefine är en helt otroligt underbar människa. Jag har nog aldrig mött en person som är så lik mig som hon är och i detta fallet är det faktiskt skönt och kul. Vi lärde känna varandra genom bloggarna och det är jag verkligen glad över. Egentligen har vi inte känt varandra superduper länge men vi klickade väldigt snabbt och bra. Vi har kommit varandra jättenära och hon är en av dem som jag hör av mig först till om jag inte mår bra. Blir glad så fort jag ser hennes namn på mobildisplayen ;) 
Det är avståndet mellan oss som är det stora problemet och det tror jag att både hon och jag tycker är väldigt synd. Jag tänker ofta hur otroligt kul vi skulle ha tillsammans. Men vi ska försöka ses snarast har vi sagt! 
 
Hur som helst är hon helt fantastiskt, jag tycker om henne väldigt mycket och jag skulle verkligen inte vilja förlora henne. Hon betyder mycket och hon är verkligen en som jag bryr mig om! jag tycker att vi tänker väldigt lika och vi förstår varandra väldigt bra. 
 
Jag upplever Josefine som en väldigt glad och positiv tjej men som ibland inte sträcker på ryggen så mycket som hon borde. Och med det menar jag att hon ska vara otroligt stolt över sig själv för hon har verkligen kämpat och hon är så duktig på det hon gör. T.o.m jag som inte känt henne så länge är stolt. 
Hon är rolig, vi har lite samma humor hon och jag. Hon bryr sig om alla i sin omgivning och vill att alla ska ha det bra. En vän som alla borde ha helt enkelt!