make my wish come alive
Go kväll kära läsare! :)
Först och främst vill jag tacka för alla positiva reaktioner på min nya kategorin. Jättekul att ni gillar det, får se när jag gör den första. Idag har jag varit på jobbet och det gick superbra. Efter jobbet träffade jag en kompis en liten stund och snackade med honom. Och nu sitter jag i sängen, funderar faktiskt på att ta ett bad för jag är så frusen. Lite sent kanske men jag är sån, haha. Imorgon är jag ledig och det blir en ganska lugn dag, jag ska ta sovmorgon och sedan på eftermiddagen ska jag träffa min saknade lillebror och äta lite med honom. Sedan ska jag möta upp Filip och ta sällis med han till hans mormor och morfar. Sen blir det att vara lite med honom, sen senare på kvällen ska jag träffa en kompis. Sedan påbörja min underbara helg! :D 
Hoppas ni har haft en bra torsdag! :)
 
ten things
Hejsan alla fina läsare, även fast det är mitt i natten typ så jag har bestämt mig för en ny sak här på bloggen. Det är både till för att jag ska ha något att blogga om när jag har dålig fantasi men det är också till för att det förhoppningsvis ska bli en rolig läsning. Den nya kategorin heter "ten things" och det är alltså tio saker som jag kommer ta upp, det kan vara tio saker jag hatar, älskar, saknar osv. 
Hoppas ni kommer gilla det så får vi se när jag gör den första! :)
Vad tror ni om den nya kategorin?
Godmorgon alla underbara läsare
Godmorgon! :) har precis duschat och nu sitter jag och käkar lite. Ska snart iväg till jobbet för att påbörja mitt kvällspass. Ska bli riktigt skönt att komma iväg lite. 
Hur ser eran vecka ut?
Jag jobbar idag och imorgon och sen tar jag helg. På fredag kanske jag ska träffa en kompis på kvällen och snacka lite med honom. Sen blir det äntligen ridning på lördag, som jag har längtat. Efter det ska jag med Filip hem och sova hos honom till söndag. Ser fram emot helgen! :)
Hoppas ni får en fin onsdag!