It's killing me so that I can't let you go
Gokväll :)
Har varit ledig idag också och det har varit skönt :) Har varit en runda i stallet och sen en stund hos pappa. Nu blir det jobb i fem dagar. Det är ganska skönt att jobba helgen ibland. Ska hinna med att rida någon dag i helgen också så det inte bara blir jobb i min hjärna. 
Tänk att det redan är november imorgon, det går så fort. Längtar verkligen till jul nu, det är lätt den mysigaste tiden på året.
Mitt internet är fortfarande segt så det bli bara ett inlägg om dagen och jag är inte så jätteaktiv heller känner jag. Hoppas att alla har haft en bra sista oktober i alla fall. 
Glöm inte att nominera artister till veckans artist heller! ;)
 
ask.fm/emeliiiiieandersson
Först och främst så tycker jag att ni ska gå in på denna länken → http://ask.fm/emeliiiiieandersson och ställa mig någon eller några frågror. Jag har precis skaffat ask och därför skulle det vara kul om mina läsare kunde vara delaktiga! :)
 
Inatt har i alla fall Sofia sovit hos mig, åh shit vad roligt vi har haft. Länge sedan jag skrattade så mycket. Hon är för underbar hon. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och umgås med mamma har jag tänkt. Måste ägna lite tid åt henne med, blir inte så när jag jobbar både helger och kvällar. 
Vad ska ni hitta på ikväll? :)
one day I have to take a step without you
Hej alla kära läsare. Just nu hatar jag mitt internet, det har varit konstigt och segt i flera dagar så vi är inte bästavänner precis. Det är anledningen till min sega bloggning. Idag har jag i alla fall jobbat, det gick bra men jag har varit otroligt trött. Jag hade för många tankar i mitt huvud inatt så jag sov så dåligt. Ikväll kommer i alla fall Sofia hit och sover här tills imorgon. Vi får väl se vad vi hittar på men det ska bli skönt att slippa sova själv inatt i alla fall. Hoppas att alla har haft en fin tisdag! :)