Gott Nytt År
Gott nytt år på er!! 
Hoppas ni får ett toppen avslut på detta  år och en ännu bättre start på det nya året som snart är här. 
Själv så spendera man hela dagen på jobbet och kommer hem efter 22 ikväll. Då väntar lite gäster hemma samt min underbara pojkvän.  


En tisdagskväll som denna
Go kväll på er! 
Jag slutade jobbet för en stund sedan och nu har Niklas kommit hit. Jag hann med stallet idag på förmiddagen men Tino fick vila. Jag kände att jag behövde sova ut idag då sömnen inte har varit de bästa de senaste dagarna. Vid halv 1 var det dags för jobb och det gick bra. Nu blir det att kolla en film och sedan sova. I morgon blir det jobb mellan 9-18. Kan inte riktigt förstå att vi går in på nya året på fredag. 
 
Ha det bra! :)
 


En fantastisk jul
Hej på er! Jag vet att jag har varit lite frånvarande här men det har varit så mycket nu här vid jul. Jag har jobbat väldigt mycket och när jag har slutat eller varit ledig så har det alltid varit julstress istället. Jag har iaf haft en fantastisk jul och det hoppas jag att ni också har haft. 
Det kommer ett inlägg med allt fint som jag har fått, jag har bara inte hunnit ta kort på allt men det kommer som sagt :) 

Nu går vi in på sista veckan för detta året och jag känner på mig att 2016 kommer bli ett bra år. 2015 har varit ett bra år men med en del kämpiga perioder. Jag ska göra ett inlägg som sammanfattar 2015 och det kommer komma ut i 3 delar så det inte blir för mycket på samma gång. Hoppas ni ser fram emot det. Jag kan avslöja att det är en hel del som ska publiceras här men jag måste bara hitta tid åt det också ;) 

I lördags efter jobbet kom Tina förbi och hämtade mig. Vi körde direkt och handlade inför vår myskväll. När vi kom hem till henne blev det att börja med maten. Kvällen bestod av tacos, godis, alkohol, julklappar, en massa skratt och fniss med bästa vännen. Jag nattade även över där. Kan väl erkänna att jag inte var jättepigg igår men det var de värt. Hade en super härliga kväll med henne. Fler sådana!! :) 

Nu hoppas jag att vi hörs snart igen, eller inte hoppas.. Vi ska det! Nu när julen har varit så ska jag bli bättre på att blogga! :)