Så snyggt!
Jag bara älskar dessa jackor till barn på Lindex och den ljusrosa ska jag definitivt inskaffa till Vilda. Det har jag redan bestämt. Det roliga var att när jag va på Lindex i fredags och kikade runt lite så provade jag en i stl. 170 bara för skojjs skull och den passade. Så frågan är om jag ska köpa en till mig med bara för att hon älskar att likna mig och då har vi likadana jackor! ;)
 
Vädret är fantastiskt!

Hej på er! 

Vädret är helt underbart! I onsdags blåste det som bara den,  men konstigt nog tyckte jag att det var mysigt när jag la mig i sängen för att sova efter ett långt kvällpass på jobbet. Sedan dess har det varit strålande sol och riktigt vårväder, som jag älskar det! Jag fick sluta en stund tidigare på jobbet idag och det passade ju perfekt i detta vädret. Så nu efter att jag har plockat undan i hela huset sitter jag i soffan med öppen altandörr och dunkar musik. Så himla härligt! 
 
Ikväll väntas det personalfest med jobbet. Ska bli kul att umgås lite utanför jobbet och nu behöver vi verkligen det i all stress. Så Niklas får vara lite chaffis idag. Innan jag ska iväg ska vi äta lite, han måste bara komma hem först. Helgen är ganska oplanerad förutom stallbesök såklart! :)
 
Tack för alla tips på åsiktsinlägg. Jag ska sätta mig med det i helgen och redan nästa vecka kommer jag lägga mig åsikt i något som ni har tipsat om :)
 
Ha det gutt och trevlig helg på er :) 
 
 
 
Åsiktsinägg
Jag har förstått på er att ni uppskattar åsiktsinlägg väldigt mycket. Jag har tänkt att iaf en gång per vecka att publicera ett sådant inlägg och det bör jag väl kunna fixa, eller hur ;)
Är det något speciellt som ni vill läsa om, det är alltid roligare att skriva om något som jag vet att ni vill läsa om så kom gärna med förslag på det är ni snälla! :)
 
Jag är så glad att jag har tagit tag i bloggen detta året efter att ha haft en paus. Konstigt nog behövde jag verkligen den efter allt som hände just då. Nu är jag mer än redo för att lägga tid på bloggen och försöka göra så mycket jag kan. Jag vill att ni ska vara så delaktiga som möjligt så därför ber jag om er hjälp nu. 
 
Ha det gutt! :)