One week left :D

En vecka kvar, helt otroligt asså! 
Vi pratar så mycket om det nu i skolan och det är mycket fix här hemma. Jag kan inte riktigt fatta att det är jag själv som ska springa ner där för scenen av ren lycka. Att det äntligen är min tur! Helt otroligt! :D 
Just nu är det otroligt mycket i mitt huvud, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt innan den stora dagen, ska ju hinna med festligheter, städa samt hjälpa mamma med en hel del saker. Har hur mycket som helst som ska fixas och jag glömmer alltid vad det är som jag ska göra, toppen Emelie ;)

Trotts allt detta så måste jag faktiskt vila lite eftersom jag går på antibiotika i ett par dagar till, perfekt till studentveckan och så...-.- men bara studentdagen blir toppen så är jag nöjd! 

Så Sant Så!


My heart goes boom, boom, boom because of you!
Har spenderat helgen med älsklingen hittils och imorgon blir det jobb så jag måste snart nana. Idag vaknade men upp bredvid världens finaste och sen senare på kvällen grillade man lite med familjen och så. Imon blir det som sagt att jobba en dagstur och sen på kvällen blir det vidare till älsklingen igen för att sova där. Mysig helg verkligen!
Studentveckan börja dra ihop sig nu och jag är verkligen taggad, men också väldigt nervös och spänd. Blandade känslor där!
Hoppas att alla har haft en bra helg än så länge! :)