Inspiration


3. Om jorden skulle drabbas av en apokalyps imorgon, vad skulle du göra då?
Jag skulle ju försöka tillbringa så mycket tid som möjligt med personer som betyder mycket för mig. Jag skulle stiga upp tidigt på morgonen och försöka planera dagen så gott jag kunde. 

På morgonen och fm hade jag nog tillbringat tid i stallet, för att få uppleva doften, lugnet och det bästa stället för sista gången. 
Sedan hade jag nog fixat till ett litet party med både vänner och familj. Jag skulle på något sätt visat hur mycket varje person betyder för mig! Att få tillbringa tid med de som jag tycker mest om är det enda sättet som jag vill tillbringa mina sista timmar, minuter och sekunder med innan allt försvinner! 

Hoppas att ni är nöjda med svaret. Det är svårt att tänka hur man skulle göra eftersom det inte är så troligt att en apokalyps skulle inträffa, och om det nu skulle ske så vet man troligtvis inte om det. Vad skulle ni själva göra innan världens undergång? 2. Något jag brinner för
Man kan säga att jag brinner för tre saker i mitt liv, och det är dessa: 

Något som jag faktiskt brinner för är att alla i min närhet ska ha det bra. Jag kan inte må bra själv om inte personer som betyder mycket för mig gör desamma. Jag sträva för att finns där för dem och hjälpa dem så gott jag kan. Jag sätter min omgivning i första prioritering och därför är det extra viktigt att de är glada och mår bra. 

Den andra saken som jag brinner för är mitt jobb. Jag älskar verkligen mitt jobb och jag är så tacksam att jag har fått hamna där jag är. Även där vill jag att de ska må bra och jag gör allt jag kan för att hjälpa till om det skulle behövas. Det är inte ofta jag säger nej till ett extra jobbpass, jag ställer upp så fort jag kan. Jag försöker finnas där ifall de vill prata om något och ibland är det svårt att inte ta med jobbet hem. Det finns inget bättre än att jobba med människor, och när man gör det blir det lätt att man offra sig mycket. 

Den tredje saken som jag brinner för är ridningen, och det är nog inte så svårt att lista ut. Ridningen har blivit en väldigt viktig del av mitt liv. Det tar inte bara mycket tid utan den har hjälpt mig så mycket. Jag väljer själv att den får ta mycket tid just för att jag älskar det så. Visst, man får offra blod, svet och tårar för det är en skaderisk i många situationer, den är jobbigt och påfrestade för kroppen samtidigt som det inte alltid går som man har tänkt sig. Men fördelarna överväger och gör det helt underbart. Det finns inga sysslor som jag skulle vilja ta bort, jag älskar att mocka skit för det är så avkopplande, jag älskar att pyssla om hästarna för det är där man skapar kontakt och tillit, jag älskar ridpassen för det blir min träning samt det enda stället där jag kan koppla bort allt annat, jag älskar att sopa för det är då man får det rent och snyggt runt omkring sig. Jag ser ingenting negativt eller tråkigt med ridsporten och det är ett tecken på att jag verkligen brinner för detta. Jag rider 8 gånger i veckan av en anledning. Jag älskar det! 

Hoppas ni gillade inlägget och att ni fick svar på frågan. Vad brinner ni för? 

Mitt internet krabbar, så jag kommer inte var tillgänglig här för en till helgen. Jag har något tidsinställt inlägg som troligtvis kommer komma upp. Ha det gutt tills dess! :)