Hästutmaning- sjunde utmaningen
Jaha då fortsätter mitt och Josefines samarbete. Dagens utmaning är att visa och förklara vårar viktigaste redskap. 
Om man ska tänka på mitt egna viktigaste redskap som jag använder själv så är det hjälmen. Jag har väldigt svårt att tänka mig rida utan hjälm om jag verkligen inte lita på hästen till 100 procent. Om man skulle ramla av så är det huvudet som jag tänker på först och då är hjälmen en viktig del för att minska risken att skada sig. 
 
Mitt viktigaste redskap på Compass är nog..hmm ja ni allt är ju viktigt i princip. Jag använder ju inget som är onödigt precis. Men förutom sadel och träns som man oftast förknippar som viktigast så nämner jag mina borstar. Compass blir lätt skitig och då måste jag använda en hel del borstar för att få han så ren som jag vill. Jag vägrar att rida en skitig häst. 
 
I won't go
Hej alla fina läsare! :) hoppas att eran måndag har börjat bra. La mig precis i sängen och ska vila, tredje dagen med huvudvärk...jag vet inte vad det är för fel. Dagen började iaf med att jag körde Filip till skolan och sedan spenderade jag lite tid med hans mamma, så mysigt! Sedan blev det hem och hämta morfar för jag skulle nämligen bjuda honom på middag eftersom han fyller imorgon. Alltid trevligt att äta ute, det är inte så ofta man gör det. 
Efter att vi hade gjort det åkte jag till stallet och mockade, samt gjorde Compass mat. Idag fick han ha vilodag eftersom han inte är helt bra i benet. Tog även in han en stund och pysslade om honom, han blev så fin så! 
Bilder från stallet
 


 
there will always come a day when no one would believe you
Hej kära läsare. 
Sitter just nu och njuter av doften av grillat, jag älskar verkligen den lukten, det är sommar rätt igenom. Vi ska nämligen få lite gäster och då gav jag grillat som ett matförslag. 
Innan idag var jag i stallet och kollade till Compass och det var bättre med honom så det blev en lugn och helt perfekt skrittrunda. Imorgon ska han få vila och sen blir det samma upplägg som idag på tisdag. Bäst att ta det lugnt nu i början. 
Om en stund kommer Filip och sover här, kommer bli perfekt avslut på min lediga helg. 
Jag hoppas att ni kommer få en lika bra söndag som jag kommer få, pusshej! :)