Underbar lördag 🌟
Dessa tre bilder sumerar min lördag!

Jag har haft en helt underbar lördag. Dagen började med att jag åkte till stallet och gjorde i ordning allt innan ridpassen så som mockning och höpåsarna. Sen var det dags för passet med Cassis. Idag blev det lite hoppning och det blev en serie på mittenlinjen. Det gick superbra och hon blev så fin i dressyren sen. Jag älskar verkligen sessan och det var så skönt att få rida henne idag, hon gav mig en sån uppiggande känsla och det gjorde mig glad. Sen gick jag och hämtade Calltino och red honom i ridhuset. Inget speciellt med det passet egentligen men det gick bra och det behövdes verkligen efter helvetespasset igår. Kände att jag bara behövde få komma upp på hans rygg utan krav både från hans och min sida. Han skötte sig väldigt fint! Två nöjda hästar och en väldigt nöjd ryttare! 
 
Sen åkte jag hem och duschade samt åt lite. När jag var klar så åkte jag och hämtade Vildisen eftersom jag skulle passa henne ikväll tills Niklas kommer hem. Allt har gått jättebra och vi har haft det så mysigt, härligt med lite bebismys ibland. Jag nattade henne strax innan åtta så nu sitter jag och slappar i soffan till Gladiatorerna :)
 
Hoppas att ni har haft en fin lördag för det har verkligen jag :)
 
 
1 år med den bästa! 💕
Idag är det inte vilken dag som helst utan idag för exakt ett år sedan hade jag en speciell guldklimp i transporten bakom bilen med mig hem. För exakt ett år sedan köpte jag min alldeles egna häst Calltino! 

Som jag skrev i ett inlägg tidigare och som en del följare här på bloggen redan vet så har vi varit med om hel del tillsammans på detta året, både med och motgångar men det finns som sagt ingen hellre än Calltino som jag skulle vilja tillbringa de stunderna med. Vi har kommit en bra bit på vägen sedan jag köpte honom både utvecklingsmässigt på han som häst och jag som ryttare men också hans utseende. Han har musklat på sig rejält och har en mycket bättre och finare kroppsbyggnad. Jag har utvecklats jättemycket som ryttare och han blir bara finare och finare för varje ridpass. 

Jag är så otroligt lycklig över att få äga denna underbara individ och jag ser fram emot alla år som vi har tillsammans. Han gör mig så lycklig och glad varje dag och han skapar verkligen mitt leende hur jag än mår! Jag är stolt ägare till min älskade Calltino! ❤️

Känns ju lagom kul
Japp såhär såg min mobil ut efter stallbesöket. Jag tappade ju självklart den i betonggolvet och självklart kom ju skärmsidan neråt. Nu ramlar en massa glas så jag känner att jag måste lämna in den så fort som möjligt.