The summer memories

Idag har jag varit hemma pga att jag verkligen inte mådde bra. Vill veta vad det är för fel men jag får väl vänta lite med de provsvaren :( om man ska sammanfatta min dag är finns det bara ett ord: SOVA! Har sovit hela dagen, nu tänkte jag ta en dusch sen ska jag sova igen.
Imon har jag en lektion, 13-15 så jag ska nog försöka gå imon :) sen blir det en så lugn helg som möjligt! :)
GE MIG SOMMAR NU TACK OCH ALLA DESS MINNEN!

My most beautiful angel ♥
Jag Saknar Verkligen Dig Mormor! 
Du fanns alltid där och du ställde alltid upp för mig. Jag kunde alltid luta mig mot din axel och söka trygghet. Du var alltid den som jag gick till först om jag ville prata med någon. Jag var hos dig dagligen och jag glömmer aldrig när du satt och läste för mig på kvällarna innan jag skulle sova. Jag blev aldrig för gammal för de. När jag var i din närhet så stannade jag alltid i åldern. 
Varje kväll när jag är ute kollar jag upp mot himmeln och kollar efter den klaraste och finaste stjärnan, för jag vet att det är där du sitter och kollar ner på mig. Jag saknar dig så att det gör ont i hela kroppen, varje dag är en dag för mycket utan dig! Du är min skyddsängel och du kommer alltid att vara min finaste ängel! ♥
Now I start to miss you again...
Hejsan bloggen :)
Skolan var otroligt seg idag eftersom vi hade värsta håltimmen.. sen när jag kom hem somnade jag en liten snabbis. Nu sitter jag och försöker fixa till lite små saker till bloggen, men det går inte så bra :/ Fattar inte riktigt, igår ändrade jag iaf om min design och denna får väl hålla ett tag nu :) 
 
Jag har en liten fråga till er, det är ju faktiskt ni som läser bloggen och ska tycka att den är intressant. Så snälla SÄG VAD NI VILL ATT JAG SKA BLOGGA OM :) tack i förhand! 
 

hittade en väldigt gammal bild ;)