Nya familjemedlemmen! 😍

Den här skönheten blev vår nya familjemedlem igår! Otroligt fin och skön bil måste jag säga. Jag är väldigt nöjd med andra ord! 

sommartid
Halloj! 
Är ni förvirrade med sommartiden eller gick det bra ändå? Jag har väl egentligen inte märkt av den så förutom att det är mycket ljusare nu vid denna tiden och jag är ganska trött men jag vet inte om det är för att jag fortfarande inte är helt frisk eller om det är för att jag missade en timme i natt, troligtvis hänger det på båda. 
 
Min helg har varit super trots min trötthet och huvudvärk. Huvudvärken är mycket bättre eftersom jag tar mina mediciner. Tidigare i veckan fick jag svar på mina provsvar från läkaren och där hade jag brist på B-12 så det var bara att åka och hämta ut ytterligare nya tabletter. Känner mig som värsta drogmaskinen just nu men huvusaken är att jag blir piggilin igen. Tanken är att jag ska börja jobba på tisdag och jag hoppas verkligen att jag klara av det, annars får det bli en sjukskrivning igen men jag vill iaf testa och försöka. 
 
I fredags höll Tina och jag varandra sällskap och det var väldigt trevligt. Vi fixade god mat, sötpotatis, ytterfile med sallad och sås. Sedan gjorde vi en fruktsallas med glass till kvällen. Jag passade på att ge henne sina presenter som hon blev glad över. Så det var en väldigt lyckad start på helgen. 
 
Igår var Niklas och kollade lite jobb på förmiddagen så jag passade på att göra mig av med min tvätthög och det var perfekt torka-väder. Det blev lite kvar med jag hann med några tvättar under dagen. Sedan fixade jag lite mat tills han kom hem. Vi båda var lite trötta så vi la oss i soffan och kollade film efter vi hade ätit. På kvällen skulle vi ut och äta med min mamma, hennes sambo och barn. Så trevligt så och jag smäkte i mig 3-rätters. Resten av kvällen blev det bara mys med min älskling och sånt uppskattas. 
 
Idag tog jag lite sovmorgon, det behöves. Sedan planterade jag lite blommor som jag skulle ha utomhus. Alltid trevligt med fint på altanen. Sedan åkte jag med mamma för att äta med Johan och Julius. Påvägen hem åkte jag förbi Tino och mös med honom. Eftersom jag inte får anstränga mig och därmed ej rida så stod jag och tog väck en hel del vinterpäls på honom. Man såg att han tyckte det var skönt :) När jag kom hem började jag dammsuga och skura golven så nu är det så fint här hemma så. Nu blir det att äta någon gott med mitt fina hjärta och sen bara mys. En lugn kväll med andra ord! Som jag älskar honom ♥
 
Oj, det blev ett långt inlägg idag. Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni får ett bra avslut denna söndaskväll! 
 
 
Hur är dina tankar kring abort?
Ännu ett till förslag på mina åsiktsinlägg från söta Natalia. 
 
Detta ämnet är en väldigt stor fråga som kan skapa stora spekulationer. Jag vill bara klargöra att detta är mina åsikter och inget är rätt eller fel. 
 
Jag har väl egentligen inga stora åsikter om just abort. Jag själv skulle ha jättesvårt att göra abort om jag blev gravid. Sen kan jag tycka att det är bra att möjligheten att göra ett abort finns i fall det sker av misstag, t.ex. att man blir gravid trots skydd, våldtäkt osv.
 
Jag vet att många tycker illa om abort just för att man ta bort ett liv. Jag kan tycka att det är minst lika fel att skapa ett barn till världen om man inte är redo att ta hand om. Det finns många barn här i världen som får lida pga av det.
 
Men som sagt, jag själv skulle ha väldigt svårt att göra abort om jag blev gravid, sen vet jag att jag skulle klara av det och jag har bra möjligheter till att klara av det. Så jag är verken för eller emot abort. 
 
Kom med fler förslag på ämnen som jag kan ta upp här! :)