Go kväll

Go kväll på er! Uppdateringen här har väl varit lite sådär om jag ska vara ärlig. Helgen bara susade förbi med både tandläkarbesök för Tinos del samt hästshow i söndags. Calltino skötte sig bra hos tandläkaren så nu är han fin i munnen igen. Hästshowen var minst lika kul som förra året men tyvärr så spöregnade det och det tyckte jag va lite trist.

Idag har jag jobbat hela kvällen och det har blåst som bara den. Man märker att vi kommer närmre och närmre hösten. Jag får väl dock försöka se det positivt genom att man kan börja tända lite ljus och kolla in någon bra film om kvällarna istället.

Denna veckan består mest av jobb. Nu börjar huset bli färdigt och snart väntas inflyttning, det ska bli så spännande! :) annars blir det en ganska lugn vecka. Om kvällarna blir det att mysa ner sig i sängen med pojkvännen och försöka få lite tid till bloggen! :) jag saknar att vara mer aktiv här.

Hoppas att ni har fått en bra start på veckan! :)

Det bästa som finns!!

 
Nytt i Vildas garderob
Kom på att jag inte har visat er det nyaste inköpen som jag har köpt till Vilda. Så här får ni ett litet kik på det :)
 
En randig tröja med matchande lila tajts samt likadana lila joggingbyxor, men de kom inte med på bilden eftersom hon har använt dem redan. 
 
Sen en rosa collage tröja/jacka med tassar på. Sen hittade jag ett par rosa tajts med lite moderna detaljer som dragkejdor på baksidan och veck längs byxan.  
 
T R E
Tre namn jag tycker är fina. Har ju egentligen fyra favoriter och det är Minnah, Agnes, Liam och Felix. 
Tre maträtter jag hatar. Ärtsoppa, blodpudding och chili con carne.
Tre butiker jag gärna shoppar i. Hööks, Cubus och Gina Tricot. 
Tre saker som gör mig lycklig. Niklas, mina vänner och Calltino. 
Tre saker jag ofta säger. Va?, jasså, och ja.
Tre saker jag ofta skriver. Haha okej, aa och nää. 
Tre saker som jag gör varje dag. Vaknar på morgonen, äter och kollar bloggen. 
Tre artister jag gillar. Det beror på när man frågor eftersom jag lyssnar på blandad musik, men Justin Bieber har jag lyssnat på sedan han blev känd, sen gillar jag The Fooo med.
Tre saker som jag längtar till. Tills vi kan flytta in i vårt hus som är snart, till Niklas och min årsdag och tills jag kan rida på heltid igen. 
Tre saker jag inte klarar en dag utan. Mobilen, min kära pojkvän och musik.