Lite uppdatering
Hej kära läsare! :) 
Först vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Jag har verkligen inte haft tid, haft saker att göra hela tiden. Hoppas att allt är bra med er! 

Det var många som gissade rätt på gårdagens bild. Igår blev jag nämligen hästägare till finaste Calltino. Jag hittar inga ord som beskriver min lycka just nu! Sen kan jag inte fatta att det verkligen är sant! Helt sjukt! :) 

Och nu krånglar mitt internet så jag blir så arg. Jag hade precis skrivit ett långt inlägg om gårdagen men sen gav mitt internet upp. Så jag lovar att ni både ska få ett inlägg om själva köpet av honom och sedan ett inlägg om Calltino så fort jag får internet, det lovar jag verkligen. 

Jag kan ta lite kort om helgens planer. Jag kommer nämligen bo i stallet bokstavligt talat. Imorgon ska jag både till Calltino, Compass och dubbellektion i Risse. Så det är fullt upp. Söndagen kommer läggas upp på samma sätt med Calltino och Compass, sen ska jag också på grönt kort kurs. Så det händer en hel del i mitt liv just nu. Hoppas att ni är villiga att hänga med :) 

Nu ska jag bara ta det lugnt för första gången idag. Försöka njuta av kvällen och äta lite gott. Ha det bra! :) Min hemlis
Så vad tror ni gömmer sig här? ;) 


Stort tack till er
Jag vill tacka alla er som var med i min frågestund. Kul att ni var så angagerade och ville veta mer om mig och mitt liv. Jag fick alltså mer än 100 frågor denna gången, så himla kul! 
Super tack verkligen! :) 
 
Det passade väldigt bra med en frågestund nu för mitt liv har varit kaos verkligen. Jag har inte tänkt skriva ut så mycket här på bloggen, både för att det är för privat men också för att jag inte vill belasta er med det. 
 
Imorgon hoppas jag däremot att jag kommer vara på bättre humör så då ska jag nämligen avslöja min lilla hemlis här på bloggen. Vissa av er har märkt att jag har hållt på med lite saker vid sidan om och inte skrivit något om det här. I morgon kommer jag berätta för er vad jag har hållt på med, ska bli så roligt att se eran reaktion :) 
Så vad tror ni att jag har haft för mig? Fritt att gissa på.., i morgon får ni svaret  :)