with lilSIS
Idag har det varit riktigt höstväder, regn och regn hela dagen lång. Idag hade jag i alla fall en jobbledig helg. Så skönt när man har jobbat 5 stycken nu. Jag började dagen med en skön och efterlängtad sovmorgon, sen vid ett tiden kom i alla fall bästavän hit. Vi har haft det toppen än så länge, vi har firat hennes födelsedag med så jag gav henne presenter sen har vi snackat en hel del också, jag har tagit kort på henne. 
Nu sitter vi bara och lyssna på musik och snacka. Vi ska väl kolla på en film sen med i höstvädret och dra ut på en bilrunda med ;) our thing! 
Hon är verkligen helt underbar denna personen! Älskar henne så mycket! ♥
 
Det bästa med hösten

Det mysigaste med hösten är alla tjocka/stickade tröjor, ljus, filtar, filmkvällar och gosiga strumpor tycker jag.
Vad tycker ni? 
 
djupt inlägg
Jag har inte varit inne på bloggen nu på några dagar. Anledningen till det är för jag inte har mått så bra, psykiskt. Jag har varit deppig ett tag nu, och då menar jag verkligen deppig. Därför ville jag låta bloggen vara lite. Jag försöker varje dag att ta ett nytt steg uppåt men ibland ramla jag ner några steg igen. Jag har länge funderat att skriva ett inlägg här på bloggen om mitt liv, hur jag har haft det sen min barndom och vad jag har varit med om, men jag vet inte om ni skulle vara intresserade. Det kanske skulle vara lättare för mig att få skriva av mig någonstans med, men jag vet inte. 
Det är alltid mycket som kretsar runt ens liv och tydligen har jag svårt att hantera det. Jag blir så stressad och nere om det är mycket i mitt huvud eller om jag alltid ska behöva tänka på alla utom mig själv. Tillslut klara min kropp inte av det, och just därför är jag här jag är idag, nere på botten. Det har varit många tankar i mitt huvud, och jag fundera alltid på om jag har gjort rätt, jag önskar bara att jag kunde få de svaren också. 
Jag önskar jag kunde ta bort smärtan som strålar ut i varenda nerv som leder i kroppen.