♪music give me a reason to live♪
Första advent imorgon då. Shit vad tiden går fort, hinner inte med fan. Får öppna mina chokladkalendrar imorgon också. Hihi de ligger och väntar på mig!
 
Startade dagen med att ha ridlektion. Gick hur bra som helst, jag var verkligen stolt över mig själv och mitt leende var verkligen stort idag! Sen blev det fort hem och duscha och sen vidare till jobbet. Även mitt jobbpass gick bra fast är otroligt trött, antibiotikan tar all energi jag har och det märks verkligen. Imorgon blir det att åka in en liten runda till Kalmar med mammsen för att köpa ny mobil. Som jag har längtat! Sen blir det jobb igen vid 13-21. 
Hoppas alla har haft en fin lördag, vi hörs imorgon med veckans artist. Spänd på vilken det blir! :)
 
my cases
Jag har en del skal om jag säger så, detta är de flesta..inte riktigt alla. Det sorgliga är att jag snart inte kan använda dem mer eftersom jag ska köpa en ny mobil. Dessa är till en iPhone 4/4s. Fundera på att sälja några av dem men har inte riktigt bestämt mig och vilka. Vilken/vilka är eran favorit? :)
     


 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
you all that matters to me
Go kväll alla kära läsare! :)
Sitter just nu och unna mig en lussekatt och lite varm oboy. Försöker njuta trots min onda hand och min dumma antibiotikakur. Jag har alltså fått en infektion i handen och det gör superont verkligen! Inte nog med att den gör mig trött och hängig så är min pecillinkur inte alls rolig, det är en ganska stark dos och den gör mig lika dålig den. Därför hanr det inte blivit så långa inlägg på bloggen eftersom jag har svårt att skriva.  
Idag har jag i alla fall varit på möte med jobbet, det drog ut mycket på tiden så det kändes som man satt där och lyssnade en hel dag ;) Har även klickat hem mig ett mobilskal som jag har fixat till själv, det behövs ju när jag ska köpa en ny. Undra vad jag ska göra med mina gamla, jag har en hel del skal som jag inte kommer kunna använda mer :( inte kul alls! 
 
Imorgon ska jag i alla fall till stallet, vet dock inte om jag kan rida med min hand. Men måste dit för det piggar alltid upp mig. Man kan ju hoppas att hästen är snäll emot mig så slipper jag kanske hålla i så hårt ;) Eftersom jag är ledig imorgon blir det nog att umgås med mamma på kvällen. Jobbar både kväll på lördag och söndag så då blir det inte så mycket helgmys. 
 
Hoppas ni har haft en fin torsdag! :)