lite tungt
Vill förbereda alla som inte orkar läsa att detta kanske blir ett lite tungt inlägg men ibland måste det ju finnas rum för det också. Det är ju trots allt min blogg. Jag har försökt låta glad och positiv i mina inlägg men nu börjar jag känna att jag inte alltid har tid för bloggen och då vill jag ge er en förklaring. 
 
Det är ganska mycket för mig just nu och det gör mig ganska deppig eftersom det tynger mig. Det kan vara svårt att ibland låtsas som att allt är okej och bra när det inte är det. Man vill verkligen inte låta tråkig eller negativ men allt har väl en gräns antar jag, och här var väl min droppe som rinner över och alla känslor kommer som en duns. Det är som sagt väldigt mycket omkring mig och just nu har jag ganska svårt att hantera det. Jag jobbar som sagt väldigt mycket just nu, sen har jag min älskade häst, mina fina vänner som jag vill träffa, min hund som ska in till djursjukhuset imorgon igen för en troligtvis operation, min vardag är allmänt stressig och jag känner att jag inte riktigt kan lappa ihop allting, det gör i sin tur att det blir jobbigt för mig. Allting blir stress för mig och det enda stället som jag kan känna mig lugn i samt som jag älskar att vara i är stallet och även där kan jag känna mig stressig ibland. 
 
Jag vill säga att det inte är något, att allt är hur bra som helst men det är de inte just nu. Det är inte alls behagligt. Det är många tankar som går i mitt huvud som blandas runt med någon slags oro. Kombinationen blir alltså inte bra och mycket ångestfull. Det kan vara svårt att vara stark om man har varit det för länge även om just ordet stark är det enda man vill vara. 
 
Alla människor fungerar olika, vissa ta tag i situationen direkt medan andra hoppas på att allt ska lösa sig och bara låter glaset fyllas med vatten efter vatten. Tillslut kommer just den där droppen som jag pratade om. Det kan både vara en liten eller stor droppe men det är just den droppen som gör att det svämmar över. Allt vatten rinner ut och tillsammans gör det att problemen uppstår som på nytt. Det blir alltså så mycket vatten så man vet inte hur man ska hantera det. 
 
Min förklaring till att bloggen har hamnat lite efter är alltså att jag verken har haft tid eller ork för den. Jag vill inte låta som en negativ och deppig person inför er men just nu är det så jag är. Jag mår inte riktigt bra och jag är öppen med det just nu. Bloggen betyder så otroligt mycket för mig och jag vill liksom inte att den hamnar efter men samtidigt är det så mycket annat som snor min konsentration och energi.