lite tungt
Vill förbereda alla som inte orkar läsa att detta kanske blir ett lite tungt inlägg men ibland måste det ju finnas rum för det också. Det är ju trots allt min blogg. Jag har försökt låta glad och positiv i mina inlägg men nu börjar jag känna att jag inte alltid har tid för bloggen och då vill jag ge er en förklaring. 
 
Det är ganska mycket för mig just nu och det gör mig ganska deppig eftersom det tynger mig. Det kan vara svårt att ibland låtsas som att allt är okej och bra när det inte är det. Man vill verkligen inte låta tråkig eller negativ men allt har väl en gräns antar jag, och här var väl min droppe som rinner över och alla känslor kommer som en duns. Det är som sagt väldigt mycket omkring mig och just nu har jag ganska svårt att hantera det. Jag jobbar som sagt väldigt mycket just nu, sen har jag min älskade häst, mina fina vänner som jag vill träffa, min hund som ska in till djursjukhuset imorgon igen för en troligtvis operation, min vardag är allmänt stressig och jag känner att jag inte riktigt kan lappa ihop allting, det gör i sin tur att det blir jobbigt för mig. Allting blir stress för mig och det enda stället som jag kan känna mig lugn i samt som jag älskar att vara i är stallet och även där kan jag känna mig stressig ibland. 
 
Jag vill säga att det inte är något, att allt är hur bra som helst men det är de inte just nu. Det är inte alls behagligt. Det är många tankar som går i mitt huvud som blandas runt med någon slags oro. Kombinationen blir alltså inte bra och mycket ångestfull. Det kan vara svårt att vara stark om man har varit det för länge även om just ordet stark är det enda man vill vara. 
 
Alla människor fungerar olika, vissa ta tag i situationen direkt medan andra hoppas på att allt ska lösa sig och bara låter glaset fyllas med vatten efter vatten. Tillslut kommer just den där droppen som jag pratade om. Det kan både vara en liten eller stor droppe men det är just den droppen som gör att det svämmar över. Allt vatten rinner ut och tillsammans gör det att problemen uppstår som på nytt. Det blir alltså så mycket vatten så man vet inte hur man ska hantera det. 
 
Min förklaring till att bloggen har hamnat lite efter är alltså att jag verken har haft tid eller ork för den. Jag vill inte låta som en negativ och deppig person inför er men just nu är det så jag är. Jag mår inte riktigt bra och jag är öppen med det just nu. Bloggen betyder så otroligt mycket för mig och jag vill liksom inte att den hamnar efter men samtidigt är det så mycket annat som snor min konsentration och energi. 
 
 
Lite frågor
Du:
Hur skulle du beskriva dig som person? Glad, ärlig, pålitlig och ställer alltid upp för nära och kära. 
Hur tror du att andra beskriver dig? Förhoppningsvis med de orden som jag själv sa haha ;) nämen att jag har lätt till skratt och att man kan lita på mig. 
Vilka är dina starka sidor? Att jag oftast inte påverkas av andra, min envishet samt att det som sägs till mig stannar där. 
Vad är din svaghet? Att jag är så känslig, mitt dåliga självförtroende och att jag blir helt knäckt av att förlora någon. 
Är du öppen som person? Ja det tycker jag. 
Hur skulle du beskriva din stil? Lätt, enkel och bekväm. Jag klär mig i det jag tycker är skönt och snyggt i mina ögon. Jag sminkar mig väldigt lätt och enkelt. 
 
Familj:
Hur många är ni i din familj? Beror ju på vilka man räknar, skulle säga hela min släkt!
Bor du med alla familjemedlemmarna? Nej, med mamma och hunden. 
Vem är du mest lik utseendemässigt? Jag tycker min pappa. 
Vem är du mest lik på personligheten? Där får jag nog säga mamma ;)
Hur skulle du beskriva dig som son/dotter? Oj, det var en svår fråga. Envis, gör som jag själv vill, ärlig, lättirriterad men tänker alltid på andra i första hand, jag visar min tacksamhet tydligt, snäll och rolig humor. 
Vill du själv ha barn när du blir äldre? Ja :)
 
Vänner:
Vilken/vilka är dina närmaste vänner? Matilda, Tina, Josefine, K, och Sofia. 
Säg egenskaperna hos dessa. Oj, det finns ju så mycket men kan säga en egenskap som stråla lite extra hos varje. M - Hon skulle aldrig såra någon och man kan lita på henne till tusen vad det än gäller. T - Det finns nog inte en enda grej som denna tjej inte vet om mig. Man har roligt varje sekund man spendera med henne. J - Hon ställer upp vad det än gäller och hon är så pålitlig, lätt att vara med. S - Har alltid kul med denna tjej och hon finnas alltid där och ställer upp. K - Han är som min bror och gör mig alltid så himla glad. Mitt liv skulle bli jävligt surt utan honom!
Ute eller hemmakväll med dina vänner? Skulle nog säga hemmakväll där, så himla mysigt!
Säg en vän som du saknar lite extra mycket. Måste vara Josefine, eftersom jag inte träffar henne så ofta! ♥
Vem är du mest lik av dina vänner? Är lika dem på olika sätt, man blir ju som man umgås. 
Vad har du helst, få nära vänner eller en stor vänkrets? Få nära vänner, helt klart!
 
Kärlek:
Är du i ett förhållande? Nej
Har du varit riktigt kär någon gång? Ofc!
Vilket är ditt längsta förhållande? 1,5 år. 
Finns det någon som du aldrig kommer släppa taget om? Ja, som jag kommer på nu är det speciellt 2 st. 
Skulle du påstå att du är svartsjuk? Nej det skulle jag inte påstå. Sen finns det alltid en gräns men alla är svartsjuka på något sätt men det är när det går över gränsen som det blir jobbigt och negativt. 
Hur är din livs kärlek? Ja om jag bara kunde svaret på den frågan själv, den är väldigt svår. 
 
 
Hektiska dagar
Hej på er! 
Dagarna bara rullar på och fort går dem också. Tyvärr blir det ju så att bloggen hamnar lite efter med jag ska verkligen försöka bättra mig. 
 
Gårdagen gick också i hundra knyck trots att jag var ledig. Jag gick upp relativt tidigt eftersom det blev ridhuset igen med Tino. Som sällskap fick jag även med mig Sara och hennes häst. Först blev det en kortis med dressyr, sen lite hoppning och avslutningsvis lite dressyr igen. Jag vill alltid ha Calltinos fulla fokus innan jag ska hoppa. Passet gick riktigt bra. Han hoppade verkligen som en Gud igår. Så himla stolt. Gjorde en liten bana på 4-5 hinder. Jag började med att hoppa varje hinder för sig bara för att Tino skulle känna sig trygg i situationen och sen gjorde vi det till en liten bana. Började med ca 50 cm och det gick bra. Sen höjde vi upp hinderna lite eftersom Sara och Jantar hoppar betydligt högre än vi. Det sista jag och Tino gjorde va att köra denna banan på ca 90 -1 m. Han gjorde det så jäkla snyggt och ju högre hinderna blir ju bättre hoppar han för då koncentrerar han sig mycket mer samt tycker det är så roligt. Han ser liksom inte meningen med att hoppa små plutthinder även fast det är viktigt det också. Efter den rundan var jag otroligt nöjd och bestämde mig för att sluta där och köra resten av passet i mjukgörande. Han gick i låg form och skötte sig så bra. Stolt över min prins!! Efter stallet var det iväg direkt till mitt fotojobb. Skulle fota en tjej och hennes hästar, blev väldigt bra bilder måste jag säga och jag hoppas verkligen att hon också blir nöjd när alla är färdigredigerade. 
 
Idag har det också varit fullrulle. Började dagen med att jobba 8-16 och det gick bra. Dagens rullade på även fast jag var ganska trött och sliten. När slutade blev det att åka till stallet direkt eftersom Tino hade tid hos en massör. Han måste ju också få unna sig. När jag var klar i stallet så blev det att åka till Johan & Julius för lite kalas och nu har jag precis kommit hem. En lång dag med ganska hektiskt schema. 
 
Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder från gårdagen. Sedan blir det att sova. I morgon står jobb på schemat men innan dess ska jag åka en runda till stallet. Tino får vila i morgon och istället blir det mys och pyssel i stallet med min älskade häst! ♥
 
bjuder på en sommarbild en kall kväll som denna!