del 2
 
blandade känslor
Hej på er! :)
Första dagen på semestern är snart avklarad. På morgonen blev det stallet och longera Tino. Han var ganska trött idag och eftersom han skötte sig så himla bra igår så blev det lite lugn jogging på schemat. Sedan blev det hem för göra sig i ordning för att träffa Hanna. Vi skulle ju nämligen en tripp till Börjes. Jag hittade ändå en del så som longeringspiska, grimskaft, ett nytt bett och en ridtröja. Jag är väldigt nöjd! :) 
 
När jag kom hem så blev det lugnt. Passade på att sitta lite ute i det fina vädret. Sommarvärmen kom verkligen fram igår och har varit under hela dagen. Så himla skönt att sommaren kanske äntligen börja komma. Angående rubriken så blir det alltid blandade känslor när sommarvärmen och de sena utekvällarna börja komma. Samtidigt som jag älskar det så blir det jobbigt med en massa minnen som jag har sen tidigare somrar. Försöker att inte tänka på det men sen kan det vara en liten sak som gör att en massa bilder kommer upp i huvudet och förstör. Däremot finns det inget bättre än att gå ut och rensa tankarna en varm sommarkväll. 
 
Nu ska jag ut och träffa Anton en stund. Sen får jag se vad som händer ikväll. Skulle gissa på att det blir lugnt. Det kan vara skönt ibland och jag får väl intala mig själv att jag behövder det någon gång också. 
 
 
Semester!
Nu tar jag äntligen semester! :) 
Efter en toppendag på jobbet så tar jag nu semester i 2 veckor. Ska faktiskt bli skönt med delad semester och att jag har i lite olika perioder. 
Som pricket över i:et ska det bli toppen väder nästa vecka.