Kalas dags
Hej kära ni! 
Jag ber om ursäkt att jag är lite seg här på bloggen men mitt internet har tagit slut. Men på måndag kommer det upp ännu mer grejer och jag ska försöka få upp en utmaning antingen imorgon eller på måndag. 

Nu är jag på kalas hos Johan. Alltid trevligt med god mat och sällskap. Idag har jag varit Risse och ridit Cassis och det gick så himla bra. Så otroligt nöjd med henne! I morgon får jag även starta igång Calltino igen. Äntligen!! :) 

Ha en bra helg alla söta, ska försöka svara på lite kommentarer nu! :) 


Lite långhelg
Hej på er! 
Hoppas att allt är bra! Idag tog jag mig en riktig sovmorgon på min lediga dag. Jag är ledig i 4 dagar så det känns väldigt skönt. Dock hoppade jag in i 1 timme idag på jobbet. Sen åkte jag vidare in till Kalmar för att inskaffas mig en ridväst. Egentligen är jag inte så förtjust i att rida med väst men det kan vara bra att ha när man t.ex. hoppar osv. Så nu har jag gjort det efter ett antal tjat från nära och kära. 
Nu har jag precis ätit lite så nu blir det en tur upp till stallet och kolla till prinsen. Sedan blir det lugnt ikväll och njuta. 

Imorgon ska jag ta en lunch med bästa vännen, så trevligt så! Jag tar stallet på hemvägen för sedan blir hem och göra mig i ordning för grillkväll hos farmor. Ska bli mys med både god mat, dricka och gott sällskap. 

Hoppas att eran helg blir toppen! Vi hörs mer i morgon! :) 


The best part of me
Jag gör verkligen allt för denna hästen. Om det är något jag älskar med mig själv så är det den platsen som han har i mitt hjärta. Jag offra allt för honom och för att han ska få det bästa. Jag har snart haft Calltino i 4 månader och det har verkligen varit 4 händelsrika månader som har bjudit på det mesta. Det har krävt mycket tid och en hel del tålamod och vi är fortfarande inte på topp men samtidigt kunde jag inte haft några bättre 4 månader eller någon bättre häst än vad jag har. När jag tänker efter är det just de där småsakerna som Calltino har för sig som jag älskar med honom. Det är liksom han och det var ju faktiskt därför jag valde honom när jag köpte häst.
 
Det finns inte någon eller något som har satt en sån speciell plats i mitt hjärta som han har gjort. Tino är min one and only och ingen kommer kunna ersätta det. Vår relation har verkligen fått mig att inse hur mycket jag älskar denna hästen och det är obeskrivligt mycket. Alla har motgångar och det kan inte alltid gå bra, men det finns inte någon förutom honom som jag skulle vilja ha motgångar med. 
 
Ibland önskar jag att han kunde se i genom mina ögon, bara för att förstå hur mycket han betyder för mig. Han är värd varenda krona och vissa saker som jag har köpt till honom kan jag väl erkänna är onödigt men jag vill så gärna att han ska ha tillgång till allt och få det bästa han kan. Jag lägger ner hela mitt hjärta och själ på honom. 
 
Jag kunde verkligen inte fått en bättre häst och att han är min kan jag fortfarande inte förstå. Alla leenden som han har skapat fyller mina dagar med hopp och stor glädje. Om det är någon gång jag är stolt så är det när jag sitter på hans rygg och får göra det jag älskar, och är det något ställe som jag kan vara mig själv på så är det när jag får vara med honom. Som jag älskar dig min underbara häst!