I am nothing without you
I don't want this moment to ever end
Through it all I've made my mistakes I stumble and fall but I mean these words
These words are my heart and soul
I love you more than you did before, nothing changed, no one can take your place and it gets harder everyday. I try to live without you and well it's good to hear your voice but the tears fall from my eyes. Lost here in this moment and if I could have just one wish I'd have you by my side. I'm lonely here tonight, I'm alone and I feel empty. I never wanna lose you and if I had to I would choose you. You're the one that I hold onto couse my heart would stop without you so please.. say you love me more than you did before and if you ask me I will stay here forever with you! 
you are my world
Sitter här och lyssna på lite musik, slutade jobbet för någon timme sen och är ganska sliten. Tänkte jag skulle ta något att äta och sen blir de fan sängen asså. 
Imon blir det att träffa Tina och bara ta det lugnt :) äntligen! 
nu ska jag äta, byyyye söötisar!
Kommer alltid finnas för dig vännen! ♥
Jag vet att du inte har haft det lätt och att detta hände gjorde de inte lättare för dig. Men jag vill bara att du ska veta att jag alltid kommer finnas för dig och att jag kommer göra allt jag kan för att få dig att må bättre. Jag hatar att se dig ledsen och älskar att se dig glad! Du kan alltid höra av dig, vilken tid det än är på dygnet så kommer jag alltid svara! Du är en vän som alla behöver och drf kommer jag göra allt för att inte mista dig! När man är med dig har man aldrig tråkigt, vi kan egentligen sitta och inte göra någonting men ändå har vi så jävla roligt. Vi skapar minne varje gång vi ses och alla är lika betydelsefulla! 
Tack för att du alltid har ställt upp för mig, jag gör allt för att du ska må bra älskade vännen! 
Och glöm aldrig att det bara är att höra av dig till mig om det är något! Älskar dig så mkt hjärtat! 
Minnen som jag aldrig kommer glömma, du kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta vännen! Du är precis som en syster för mig, jag skrattar med dig och jag gråter med dig! Finns inget som jag döljer för med dig är man precis sig själv. Vi kommer klara detta tillsammans du och jag! Loveyoooou!♥