Filmdag?
Denna dagen får spenderas inne som det ser ut just nu. Det ösregnar och prognosen säger att det ska göra det hela dagen. Det skulle bli ett väldans oväder här med både regn, åska och blåst. Vi får väl se hur mkt av det som sker. Tråkigt med regnväder på semestern även fast man har en vettig anledning till attt stanna inne och slappa ;) 
 
Jag har varit och lämnat loppan på dagis, handlat lite smått och gott och nu ska jag äta frukost till Pretty little liars. Som jag älskar den serien. Hittade några fina vardagskläder till Vilda på Lidl. Jag gillar faktiskt Lidls barnkläder. Det är inte bästa kvalitén kanske men det räknar jag inte heller att det ska vara för det billiga priset. Jag tycker om kläderna och det är perfekt som vardagskläder på dagis där de ändå sliter så på kläderna :) 
 
Planerna för dagen ser lugna ut. Jag ska köra morfar till vårdcentralen lite innan elva. Sen vid två tiden ska jag hämta farmor och umgås lite med henne. Kvällen blir också lugn som den ser ut nu med min älskling. 
 
Ha en bra fredag!! 
 
Min lilla shopping idag! 
6 st t-shirts och två par shorts. 
 
 
 
S.e.m.e.s.t.e.r
Go kväll på er! Nu kikar jag in här igen, va lite sugen på det :)
Allt bra med er? Hade ni en bra midsommar?
 
Jag har jobbat hela helgen och det var varit väldigt trevligt. Vi har firat midsommar med en del av brukarna och de var väldigt nöjda med allt som vi hade fixat. På midsommarkvällen blev det lite festligheter innan det var dags för att att jobba vidare på lördagen. Men nu går jag på semester. Det ska bli väldigt skönt trots att jag hade lite ångest när jag gick från jobbet. Konstigt nog ;)
 
Jag har verkligen en hel del på gång, och ni kommer få reda på det inom väldigt snar framtid, bara vänta och se.. 
Kvällen blir i sin helhet väldigt lugn, jag är ganska trött efter helgen och har en del sömntimmar att ta igen. Jag ska fortsätta att skriva klart några inlägg som är lite förberedda. Jag ska försöka att hålla er så uppdaterade som möjligt. 
 
Som jag saknar dig!! ♥
 
Jag kikar in!

Hej på er! Det var länge sedan. Verken tiden eller lusten jag funnits till att logga in här. Det har varit så mycket runt omkring mig som t.ex. det med Tino, min B-12 brist osv. Det har tagit all min energi. Jag måste däremot bara tacka för all fin omtanke som jag fick i mitt förra inlägg. Ni är så fina! 


Trots alla motgångar så har jag hunnit med en del äventyr och mer kommer hända. Snart påbörjar jag min första del på semestern och det känns behövligt detta året. 

Jag vet inte hur bra uppdateringen kommer vara här den närmaste tiden men jag ska försöka att logga in så ofta som möjligt. Nu vet ni iaf att jag lever och att min blogg fortfarande är tänkt att fortsätta. 
Ha det så bra :)