Ullaredfynd del 1 - Till mig och killen

Fick med mig lite smått och gott till mig själv vid denna Ullaredstripp. 

Jag hittade mig en superskön

vinterjacka, ett iPhoneskal, laddare, bindor och en film

. Till Niklas blev det en

T-shirt och schampoo. 

En helt underbar dag!
Hej fina ni! 
Igår spenderade jag hela dagen med min kära vän på Ullared! 
Jag hittade verkligen en hel del och jag är så nöjd med alla inköp. Kände inte att det blev något onödigt och jag fick mycket för ett bra pris. 
Självklart ska ni få se alla mina inköp men jag får dela upp det i fyra delar. 
Till mig och killen
♦ Till hästen 
♦ Till hemmet 
♦ Till Vilda
 
Vilken del ser ni mest fram emot? 
 
En sammanfattning av denna veckan
Hej igen efter en dålig uppdatering. Jag hoppas att jag ska bli lite bättre då jag hade gått på lite ledighet igen. Det har varit fullt upp denna veckan. Jag har jobbat en hel del och ganska dumma tider på det men ändå har jag hunnit med en hel del denna veckan. 
 
  • Fina har varit i gång så hon skulle vara fräsch till träningen som vi hade igår. Man kan säga att det var vår träningsdebut, och det gick faktiskt väldigt bra trots att jag var lite nervös. Jag har som sagt bara haft henne i en månad och det var superlänge sedan jag tränade eftersom Tino va som han va. Det finns mycket att träna på men vi har kommit en bra bit på vägen denna korta tid jag har haft henne. Hon skötte sig perfekt både i transporten och på ny plats. I fredags var vi även ute och raceade lite i skogen, hur härligt som helst verkligen.

  • Matlådor är fixade och det känns så skönt. Jag gjorde matlådor som åkte direkt ner i frysen och jag tror att det blev 10 matlådor totalt. En lättnad! 

  • Kalas blev det både ett igår och ett idag. Igår var det överraskningsfest för Niklas bonussyrras man. Så himla roligt då han inte visste om något. Det bjöds på god mat och dricka, lite lekar och trevligt folk. Väldigt lyckat måste jag säga. Idag är det dags att fira min morbror som egentligen fyller år i morgon. Vi ska dit framåt eftermiddagen. 

  • Niklas har också varit och tränat så då hängde jag med och kollade lite. Det var verkligen en förmiddag med träning för oss i lördags. Först jag med Fina och sen han med crossen. Jag tycker det är väldigt roligt att kolla samt att se hur glad han är för att få göra detta.  

  • Storstädat har jag också hunnit med. Även om det inte är det roligaste så är det ju en sak som måste göras och det är himla skönt när det är gjort också. 
 
Planerna för idag är väldigt enkla. Innan det är dags för kalas i eftermiddag ska jag iväg och hämta ett paket som har kommit, köpa ett grattis kort samt försöka ta lite bilder på barnkläder som jag ska sälja. Roligt när det kommer till nytta hos någon annan. Ikväll blir det stallet och Fina ska ridas, undra om hon har någon träningsvärk. 
 
Ha det så bra så hörs vi i morgon! :)