Lite nytt
Det har hänt lite sedan jag kollade in här sist iaf. I fredags åkte jag en sväng till Tina. Först kollade vi runt lite på julklappar, det gick väl sådär i mitt sökande. Jag kom hem med tre stycken klappar och de gjorde inte mig mindre stressad om man säger så. Även fast det är drygt en månad kvar till julafton så vet jag att tiden går väldigt fort när man kommer in i December + att jag vet att jag jobbar väldigt mycket framöver. Efter vårt julklappssökande så åkte vi hem till Tina och åt lite mat som vi hämtade med oss på vägen hem. Sen pratade vi en massa och fikade lite. Det var väldigt mysigt! Jag har dock kommit på lite fler julklappar som jag ska inhandla nästa gång, så det känns lite skönt. 
 
Sen jobbade jag både lördag och söndag. På lördagskvällen kom några i min släkt för att fika lite. Lite adventsfika fast dagen innan kan man säga. Det var väldigt trevligt. I söndags efter jobbet så åkte jag in till Kalmar för att få med mig lite möbler hem. Fick med mig tre fina grejer som jag länge har velat ha till hallen. Så jag blev väldigt nöjd! Vi avslutade söndagen med lite adventsfika hos Niklas pappa. 
 
Idag har jag också jobbat, sen har jag inte hunnit så mycket mer. Fixade lite käk som jag och pojkvännen kan ha som matlåda i morgon. Just nu ligger jag i sängen och är faktiskt redan ganska redo för att sova. Ja ni läste rätt...sova. Jag är väldigt chockad själv men är man trött så är man. 
 
Ha det gutt, så hörs vi snart igen! :)
 
Mina fina hallmöbler! Kommer bli så snyggt och självklart ska ni få se när allt är uppe. 
 
1 månad kvar
Oj det är redan bara en månad kvar till julafton. Jag kan inte riktigt fatta det om jag ska vara ärlig. Och jag ligger så efter i min planering med allting. I morgon ska jag försöka bocka av några av julklappar så jag kan andas ut lite. När vi ändå pratar om julklappar så, vad önskar ni er i julklapp?
 
Jag har fått frågan nu ett tag men har aldrig kunnat svara på den riktigt. Det finns egentligen jättemycket som jag önskar mig men sen när jag ska svara på det direkt kommer jag aldrig på någonting. Hittills har jag bara kommit på fyra saker, dock fyra väldigt bra saker som jag verkligen behöver. 
- Grytor och stekpannor är verkligen något som jag behöver ha mera av. Gärna i lite olika storlekar. 
- Pengar är alltid bra att ha då det alltid finns grejer som man behöver. Speciellt när man flyttat in i ett hus inte allt för länge sedan. Niklas och jag pratar nämligen om en ny dator som ska finnas på kontoret. 
- Fler påslakan behöver man alltid ha, och även jag. 
- Presentkort uppskattas alltid, och det kan vara på lite allt möjligt. Hööks är alltid populärt från mig sida eller någon klädselbutik. 
God morgon!

Trots att jag är på jobbet just nu så vill jag skicka en liten morgon hälsning till er!
Hoppas att er onsdag blir så bra som möjligt.
Just nu är det full rulle (som vanligt) med jag lovar att det ska bli bättre uppdatering men längre inlägg. Puss på er! :)