ledig imon (y)
Japp, riktigt skönt att vara ledig imon asså, sovmorgon på det! Fast har ändå lite jag måste göra imon som t.ex. göra en uppsats till skolan, städa mitt rum till sofia kommer (a), gå med hunden och lite annar smått skit. Sen vid 3 tiden kommer iaf min underbara sofia och sover hos mig, myyyys! får väl se vad vi hittar på, men ska bli skönt att hon kommer iaf så man får prata lite och allt skit och konstigt som har hänt!
Nu blir det att kolla en film innan man ska nana, är sjukt trött idag och huvudvärk är ju aldrig något som uppskattas. Ha det gutt! :)
Give me a reason to smile
I miss everything so fuckin' much. There was a time when it was you and me and the problem was forgotten!snart sommarlov!! :)
Denna veckan har varit riktigt chill, i morgon ska jag bara till skolan och göra ett prov och sen slutar jag och sen är jag ledig på fredag. Det märks att det snart är skolavslutning för dagarna går riktigt fort. För övrigt har jag väl inget mer att säga, jag är riktigt trött idag och jag har så ont i huvudet. Jag antar att det har med min tre timmars natt att göra ;) OPPPS!
Idag ska jag lägga mig tidigt om planerna inte ändras...så natti, natti :)