Utmaning 4, drömgården
Dagens utmaning är att beskriva sin drömgård så gott man kan. Det finns så himla många fina gårdar som har exakt allting som man vill ha. Jag har svårt att välja ut just en egentligen men detta är verkligen en av mina topp gårda som jag inte skulle vilja säga nej till att äga. Den har verkligen allting som jag söker. I fint skick, både stall och hus. Mycket bete, alla valmöjligheter för träning av hästen och bara allmänt lyxigt!!

Gården

Huset

Uteplats

Hästanläggningen (ridbana, ridhus, skrittmaskin och bete) 

Stallet inne och stallet utanpå
Akutbesök
Måndagskvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig då det blev att åka in till akuten i stället. Det som hände var att jag skulle gå med två hästar till en annan hage, och bland annat ta in min egen. Det som händer är att hästarna bli rädda och går fram emot mig. Jag ramlar och då blir de ännu mer rädda och springer då alltså över mig. Jag var livrädd att de skulle trampa mig i ryggen eller huvudet. Jag känner smärta i hela kroppen och ropar snabbt på hjälp då jag vet att någon var ute. Jag känner att smärtan kommer från benet och när jag får upp ridbyxorna ser jag en enorm svullnad samt ett avtryck av en hästsko på vaden. De kör hem mig och det blir bara värre. Skadan får en konstig färg och jag vet inte vart jag ska ta vägen pga smärtan. Foten börja domna bort. Jag får åka in akut till akuten. 
 
Jag får in morfin och ner till röntgen. Det visar sig att jag har en rejäl blödning i benet. Det kan bli så att jag behöver operera ifall smärtan inte bli bättre för det finns en risk att min muskel kommer spricka. Jag har fått morfin tabletter hem som just nu är min bästa vän, skulle inte klara mig utan dem. Så nu går jag på kryckor även fast jag mest ligger i sängen och tar det lugnt. 
 
Jag skulle ha jobbat hela veckan men det blev andra planer där. Jag kommer inte kunna sitta på hästryggen heller på ett tag och det tar verkligen knäcken på mig. Så det blir att ta det lugnt de närmaste dagarna och hoppas på att in blödning snart försvinner. Nu har ni koll på läget ;)
 


Utmaning 3 i samarbetet
Hej på er kära läsare. 
Jag skulle ju publicerat vår utmaning igår men jag fick åka in akut till akuten så jag lägger ut den idag istället. Hoppas att det är okej med er. Tar mer om akutbesöket i ett annat inlägg. Här har ni iaf min utmaning som jag fick av Josefine. Glöm inte att kolla Josefines blogg och hennes utmaning som hon fick av mig.