Dag 12 - Mina framtidsdrömmar
Jag har egentligen inga klara framtidsdrömmar. Självklart vill jag ha ett bra jobb, skaffa familj och ha en bra ekonomi. Men det tycker jag är ganska basic, det vill liksom de flesta ha. Jag har tänkt mycket på denna utamaningen och jag tycker den är väldigt svår. Jag kan liksom inte riktigt sätta fingret på hur jag vill att min framtid ska bli. Jag vill att den ska vara bra, att jag håller mig frisk, att jag skaffar en underbar pojkvän som jag får underbara barn med, att jag har ett bra och roligt jobb så att jag får en ekonomi som jag kan klara mig på, det är liksom det. :)
 
 
 
Dag 11 - Min favoritplats
 
glömt att säga..
Hejsan alla fina läsare! :)
Glömde säga till er igår att jag fick One Direction biljetter till deras konsert som ska hållas den 13:de och 14:de Juni nästa år. Jag och Sofia ska gå den 14:de. Jag är inget jättefaan av dem men tycker ändå att de är bra så jag tycker att detta ska bli jättekul och spännande. Jag kommer ihåg att jag ångrade att jag inte gick när de hade konsert i år och nu ska jag se dem nästa år, superkul! :) någon mer som ska gå?
 
Idag har jag varit ute och ätit med familjen, jättegott verkligen! Det var buffé så jag tog lite allt möjligt. Jag ska snart till pappa en sväng och se hur det är med han, det var ett tag sedan jag träffade han nu. 
Vad har/ska ni hitta på denna söndag? :)