Nu tar jag helg
Hej på er! Äntligen är det fredag och det ska bli så skönt med helg. Efter att ha jobbat tre helger i rad samt jobbat 7 dagar i streck så är denna helgen verkligen efterlängtad. Dock har jag bara jobbat några timmar idag men egentligen skulle jag ha haft ledig dag så det kändes ändå, men det har varit trevligt. 
 
På morgonen fick jag som sagt besök av Tina, så vi åt frulle, jag fixade hennes naglar och sen har vi kollat in två avsnitt av vår favoritserie. Jag uppskattar verkligen all tid som jag får spendera med den tjejen. Nu väntar jag på att min käraste ska komma hem och sen får vi se vad som händer under kvällen. I morgon blir det att gå upp tidigt då jag har stalljour. Jag har ändå en del planer i helgen och ni kommer troligtvis få uppdatering på det. 
 
Annars vill jag önska er en trevlig helg! :) 
 
 
Redan onsdag
Godmorgon på er. Klockan är redan halv tio och jag har hunnit med en hel del. Vilda är på dagis, jag har storhandlat, diskmaskinen är på, tvätten är upphängd och andra tvättmaskinen är på samt att jag har ätit frulle. Jag gillar att vara effektiv. Jag börjar jobbet vid halv ett idag och jobbar till 21 ikväll. 
 
För någon dag sedan fick vi en del snö, det hade jag verkligen inte räknat med men som tur va så försvann den under dagen. Nu vill jag bara ha sol och värme! Men det verkade som att det skulle bli lite finare till slutet av veckan. 
 
Så vad är mina planer för denna veckan? I morgon jobbar jag mellan 9-18. På fredag innan jag ska in till jobbet och jobba några extra timmar så ska jag träffa Tina. I helgen så har jag jour i stallet där Compass står och sen ska jag även förbi Tino och se hur han har det, får se om det blir någon ridtur eller ej. På lördagkvällen ska jag och Niklas till Tina och hennes kille för att grilla och ha det trevligt. Så det ser ut att bli en toppenhelg! :)
 
Vad ska ni hitta på resten av veckan? :)
 
 
Påskafton!

Godmorgon på er! När ni läser detta är jag troligtvis på mitt jobbpass. Älskar detta med tidsinställda inlägg. Jobbar 8-16 idag. Ett helt okej pass med lite extra pengar i plånboken vid löning. Jag jobbar även i morgon och på annandag påsk. 


I torsdags var vi ju på bio, och den va så jäkla bra! Jag längtar redan till 9:an kommer ut. Tänkte att jag skulle ta lite om filmen i ett annat inlägg. Hur som helst, Tina och hennes kille hade beställt biljetter i sista sekunden så vi mötte dem när filmen va klar och lite spontant åkte vi hem till dem och snackade lite skit. När vi kollade till klockan så va den halv tre på natten så då bestämde vi oss för att åka hem eftersom Niklas skulle jobba. Kul, spontant och tiden gick så fort! :)

Igår på förmiddagen åkte jag in till Kalmar och gick i några affärer med Tina. Och inte nog med det så fick jag en ny telefon av min älskling. Hur underbar är han inte?! Eftersom min telefon la av helt i onsdag och det har krånglat lite med meddelande till Samsungen så tyckte han att jag var värd det! Är otroligt tacksam! ❤️
Efter min lilla tripp åkte jag och hämtade Vilda och då handlade vi lite sen åkte vi vidare till stallet, det var uppskattat! 

Jag ville bara kika in så ni vet att jag fortfarande lever. Vad ska ni göra den påskafton?