Happy Friday!
Hej på er! 
Hoppas att er fredag har varit grym so far! 
Jag var och åt frulle hos Tina idag på morgonen, efter det fixade jag hennes naglar innan det var dags att åka en sväng till stallet. Eftersom spontant är så himla bra blev det en lunchdejt med Matilda också. Har inte träffat henne på ett tag så det var väldigt trevligt. 
Min fredag blir väldigt lugn ska jag säga, jag jobbar nämligen i morgon och på söndag så jag tar det gärna lugnt då. Under tiden som jag jobbar mitt pass i morgon är det crusing här i stan, så jag kommer vara lagom slut i skallen när jag kommer hem från jobbet. Det är många svordomar som sägs eftersom jag inte kommer fram någonstans med kommunbilen, haha ;)
 
Hela denna veckan har gått så himla fort, jag har inte alls hållt koll på dagarna men det har hänt en hel del positiva grejer denna veckan också även om jag är väldigt trött. Jag får faktiskt skylla på min trötthet när det gäller min dåligt uppdatering på bloggen. Sedan jag minskade med tabletterna för min brist så är jag mycket tröttare igen. Mer resultat får jag på mitt nästa venprov. Jag har missat att lägga ut så många inlägg här och det får jag lite dåligt samvete för, men jag ska försöka att ta igen det. 
 
Barnskor

Jag har börjat gilla HM mer och mer. När jag var inne på deras hemsida för att kolla in lite vår och sommarkläder tiill lillan så hittade jag en hel del snygga skor som jag gärna skulle vilja fylla hennes garderob med.

Är det någon av mina läsare som har HM:s skor hemma?

Här är mina favoriter! 

Nu tar jag helg
Hej på er! Äntligen är det fredag och det ska bli så skönt med helg. Efter att ha jobbat tre helger i rad samt jobbat 7 dagar i streck så är denna helgen verkligen efterlängtad. Dock har jag bara jobbat några timmar idag men egentligen skulle jag ha haft ledig dag så det kändes ändå, men det har varit trevligt. 
 
På morgonen fick jag som sagt besök av Tina, så vi åt frulle, jag fixade hennes naglar och sen har vi kollat in två avsnitt av vår favoritserie. Jag uppskattar verkligen all tid som jag får spendera med den tjejen. Nu väntar jag på att min käraste ska komma hem och sen får vi se vad som händer under kvällen. I morgon blir det att gå upp tidigt då jag har stalljour. Jag har ändå en del planer i helgen och ni kommer troligtvis få uppdatering på det. 
 
Annars vill jag önska er en trevlig helg! :)