toppen dag :)
Hejsan, vaknade idag vid 12 tiden, fick ju sova en timme längre idag så det var ju skönt :) men jag låg kvar i sängen ett tag och spenderade tid med min dator :)
Sen kom johan hit (mammas kille) och så skulle vi tydligen handla lite till maten så jag hängde med honom och gjorde det. sen när vi kom tillbaka blev det käk och sen satte jag mig vid daton igen :)
Vid 3 tiden ringde min älskade "lillasyster" matilda och sen blev det att åka till henne. vi gjorde massa roliga saker och hade skit skööj. åkte väl hem vid nio eller nåt :/ men imon kommer hon till mig och då blir det att sova över :)<3 kommer hända jättebra saker så längtar redan :)<3

nu blir det att webba med matilda och kolla lite bilder :)
justde, vi tog bilder idag men de kommer fram imon ;)
godnatt :)<3


älskar dig gumman :)<33
tackar!
tackar till alla som var med på min lille minitävling! Ni hade skrivit jättefina grejer verkligen så tack så mkt (a)<3
ska snart hitta på något annat så vi får se vad det blir :)

Idag vaknade jag bredvid natalies fötter som hon hade sovit över hos mig då ;)<33
vi gick upp vid nio tror jag för vi skulle iväg till kalmar och shoppa :) en otroligt kul dag med massa roligheter, men shoppingen gick inte lika bra.
jag är så jäkla besviken, när man väl får tid för att shoppa och man verkligen är taggad för att bränna upp pengar så hittar man inte alls mkt. jag köpte två saker idag, ett linne och en mascara, LYCKAT asså :o
sen nu har hon åkte hem vid halvtio tiden.
orka inte skriva mer, vi hörs alla sötnosar :)
ibland kan t.o.m emelie vara glad ;)
tävling
Jag vet inte om jag kan kalla detta är en tävling, utan mer en liten "lek". Men iaf...jag har funderat och jag vill verkligen hitta på något på bloggen. Jag vill inte ha en frågestund som jag precis hade det och jag orka inte med dagens blogg just nu. så jag ska göra ett liten annan grej. ni ska skriva lite om vad ni tycker om mig, vad som är första intrycket på mig eller om jag betyder något för er. jag behöver inte känna er jag vill bara att ni skriver vad ni tycker om mig :) tar lite saker från bdb känner jag, men jag hoppas inte det gör någonting? :) jag tycker så mkt om de som följer min blogg och ni är helt underbara ska ni veta.
hoppas ni är med för ni får mig glad iaf :)

ME TODAY