första advent
Äntligen första advent! 
Jag har verkligen längtat till första advent för nu kommer tiden bara flyga iväg och imorgon börjar december månad. Jobbpasset gick bra och tiden flöt på. Efter det gick jag en stund på marknaden och trots att det var väldigt kallt så var det mysigt. Jag fick med mig ytterligare ett par jeans hem. Så nöjd! 
Hemma så väntade varmsmörgåstårta, jag älskar verkligen det! Så mätt blev man. 
 
Sen åkte jag till stallet för att kolla till Compass. Alltid lika skönt och avslappnande att träffa och gosa lite med honom. Medan kvällsmaten stod för att dra åt sig lite så pysslade jag om Compass lite. Med en lång borstning, lite pussar och en fläta i svansen så såg han väldigt nöjd ut. 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt, jag är så trött. Egentligen skulle jag bara kunna lägga mig och somna men då skulle jag vakna mitt i natten då jag inte behöver så många sömntimmar. Nu väntas en väldigt lugn vecka med lite jobb eftersom jag har så mycket plustimmar. 
 

Hoppas att alla har haft en bra helg och en fin 1:a advent! 
 
stressig lördag
Jaha då var det dags för min stressiga lördag som inträffar varannan helg. Först var jag hos Compass och fixade hos honom. Red även en liten runda och idag var han allt lite busig. Sedan var det att skynda sig iväg till Risse och det gick väl helt okej där också. Blev allt som jag ville i slutet av ridpasset. 
När jag kom hem blev det dusch och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli färdig så att jag sedan kan bege mig till jobbet. Jag slutar vid 21 ikväll så vi får se vad som händer efter det. Jag ska försöka att sova ganska tidigt idag eftersom jag har ett dagspass imorgon på jobbet. 
Imorgon står även julmarknad på schemat, så himla mysigt! 
 
Jag vet att detta blev ett litet stressigt inlägg, men det får gå för denna gången. Hoppas att ni får en fin lördag! 
 
Stan
Hej kära läsare! 
Jag hoppas att ni har fått en bra start på er fredag. Gårdagen var verkligen inte min dag så det är ingen idé att prata om den. Idag hoppas jag att dagen bli bättre. Jag är iaf ledig idag och hittills har jag hunnit träffa pappa en stund. Nu ska jag en runda till stan och möta upp farmor. Vi ska kolla på en julklapp till mig och sedan ut och äta lite. Sedan blir det stallet och träffa min prins! 
 
Det blir en lugn fredag då jag ska jobba hela helgen. Så det kan vara ganska skönt att ta det lugnt då. Hoppas att ni får en fin fredag! <3