Bilder från julafton


 
 
7 saker ni kanske inte visste om mig
- Jag verkligen älskar bensindoft, jag tycker att det luktar så himla gott. 
 
- Jag älskar bild och filmredigering. Om jag inte har något att göra sätter jag mig gärna och redigera lite bilder eller gör någon video med lite musik i bakgrunden eller andra coola effekter. 
 
- Jag älskar när någon kammar mitt hår och framförallt när min farmor borstar. Jag har tyckt om det enda sedan jag var liten och jag tycker om det minst lika mycket nu. Så när jag är hos min farmor på besök slutar det alltid med att hos sitter och borstar mitt hår. 
 
- Jag är ett kontrollfreak och det har jag blivit nu på senaste tiden. Anledningen till det är nog för att jag ofta har många bollar i luften som jag måste hålla koll på och det blir i sig mycket lättare om man har kontroll över det. Problemet är att det nästan har blivit till en överdrift, jag får både panik och blir nervös om jag inte har kontroll över något som jag verkligen vill ha det över. 
 
- Jag har väldigt svårt med ögonkontakt som ni såg i något inlägg neråt. Jag tycker att det är obehaligt och jobbigt att sitta och titta på en när jag pratar. Det blir så allvarligt på någon sätt. För de som känner mig har liksom lärt sig det och gör det mer till en kul grej men jag kan känna mig lite otrevlig om jag pratar med någon som inte känner mig och sen helt plötsligt kollar jag bort, men men. Automatik
 
- När jag har tråkigt gör jag bloggdesigner och det tycker jag är väldigt kul. Jag är verkligen inget proffs utan jag försöker göra det enkla fint eller hur man nu säger. Hur som helst är det väldigt kul och jag har en del på lager. 
 
- Jag vill gärna ha bekräftelse och det kan vara i allt möjligt. Om jag är omtyckt av en person som jag själv tycker om, i min ridning, om jag är bra nog, hur jag är som person, i mitt arbete osv. Jag försöker banka i mig att jag duger åt mig själv men ibland kan det vara skönt att höra någon annans åsikt att man är duktig, duger, om man behöver förbättra något m.m. 
 
 
årets julklappar
Jag blev så otroligt nöjd med årets julklappar, jag var så nöjd med hela julen detta året. Jag är så tacksam över min familj och att de gjorde min julafton helt underbar! <3
De blev glada för julklapparna som jag hade köpt och jag blev likaså över mina, överlycklig! :)
Här får ni bilder på de jag fick! :)
 
Två dagar i Falsterbo med hotell 
puder och mascara
läderridstövlar och ridspö
jeans
mjukisbyxor
1D choklad och en canvas tavla på mig och Compass
3 stycken lådor med glas
Gosiga strumpor
Grej till håret 
Choklad av grannen :)
 
 
Jag är verkligen så nöjd, tack till alla som gjorde min julafton toppen. Tusen tack! <3
Vad fick ni i julklapp?