Planerna med Tino
Som jag skrev för något inlägg sedan så är det lite nya planer kring Tino. Fyra månader efter min knäskada hade jag fortfarande inte kommit upp på hästryggen och Calltino var tvungen att komma igång igen. Jag hade frågat runt lite om de kunde tänka sig att rida Tino men eftersom han har sina dumheter var det ingen som ville det. Då hörde jag av mig till Martin som är en riktigt duktig och omtalad ryttare här. Han har verkligen sina erfaraneheter. Han var inte alls negativ till Tinos beteende förutom att det är jäkligt fel av han att hålla på så och det var en otrolig lättnad för mig. Jag har fått höra det mesta av andra nämligen.  
 
Jag flyttade Calltino till Martin. Jag ville att han skulle få vara igång så mycket som möjligt och eftersom jag själv inte kunde rida var det bäst att flytta han dit. Calltino har än idag små tendenser till sina dumheter och jag kan inte rida varje dag med mitt knä så han står fortfarande hos Martin och det är tänkt att vi ska vara kvar där. Jag har sagt upp min plats på det andra stället och det känns bra. Jag trivs otroligt bra hos Martin och hans familj och även fast det är längre res-sträcka så är det värt det! Även om det finns många bra möjligheter med ridhus och allt i det andra stallet så är det alldeles för stort för mig, jag trivs mycket bättre i mindre stall. 
 
Det känns som sagt väldigt bra och jag är taggad för våren och en massa träning! :)
 
Året 2016, del 4
Mitt mående började bli sämre i Oktober, det gjorde så att bloggen inte uppdaterades lika mycket. Josefine och Tina gästblogga lite för att hålla bloggen vid liv. Jag la in något inlägg då och då, men bloggen var inte aktuellt för mig under denna månaden. 
 
Jag var ute på ett fotojobb i Oktober, ett barndop och det var så fint så. Jag fick underbart fina blommor av Niklas som väntade på bordet när jag kom hem från jobbet. 
Mitt mående fortsatte även denna månaden men det kom upp några inlägg här ändå. Bland annat vad jag önskade mig i julklapp, en liten morgonhälsning och mina nya inköp till huset. Jag var en del i stallet och red för att lugna min hjärna lite. Niklas och jag hade ett år som vi självklart va ute och firade med bowling och att äta ute. 
I hela December stod bloggen helt tom, men det var full rulle ändå. Jag började sakta men säkert att må bättre men inte tillräckligt för att dra igång med bloggen igen. Julstessen kom som vanligt, men jag hade en helt underbar jul med en massa firande med både min och Niklas släkt. Jag julhandlade julklappar med Tina i början av månaden och firade jul med henne senare under månaden. Vilda hade Lucia på dagis och självklart var jag hos min fyrbenta prins! 
 
 
Tina bloggar
Hejsan!
 
Lite gästbloggning på g här!
Igår var en fantastisk ledig dag för mig då jag tillbringade hela dagen med min bästa vän!
Jag var hos Emelie ca tjugo i 9.
Då åt vi massa gott till frulle.
 
Sedan fixade vi lite här hemma.
Därefter tog vi en liten fika sedan slutade det i promenad!
Var så skönt att gå ca 30 minuter och bara prata om allt och solen sken starkt på oss.
 
Sedan var de dags för lunch då vi åt tomat och pasta soppa!
Super gott!
 
Nog om det, jag hade helt enkelt haft en fantastisk dag som alltid med den tjejen <3
 
Allt jag vill säga till denna fantastiska tjejen finns inte i ord,
men du ska veta att jag älskar dig något enormt mycket fina vännen!
Och jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dig! <3
Och jag ser fram emot allt vi planerar, bio fitfy shades of darker,
och Ullared och alla grillningar i sommar och allt!
 
Har så fantastiskt kul med dig ska du veta stumpan! <3
Du är en otroligt positiv och omtänksam tjej som jag inte hade kunat leva en dag utan!
När jag åker hem så saknar jag dig en minut efter direkt!

Du är helt enkelt bäst! <3

/ Tina :)