Denna veckan
Denna veckan har varit hur grym som helst. Även fast det är ett antal timmar kvar på den så slänger jag in detta inlägg som ett avslut på en bra vecka. Förutom att jobba så har jag gjort en hel del saker. Här kommer några guldklimpar! 
 
¤ Tina och hennes kille Oskar kom hit och grillade med mig och Niklas. Maten och efterrätten blev supergod och drickan lika så. Vi spelade en hel del kubb och kortspel. Vi hade en grym kväll med andra ord! De sov över här också så de skulle slippa tänka på skjuts osv. 
 
¤ Vi har varit hundvakt åt Leo eftersom mamma och dem är iväg. Det har gått hur bra som helst och alltid trevligt med lite sällskap. 
 
¤ Tillbringat tid i stallet såklart. Har ridit några turer med Nina (Niklas syrra) och då flyttades även hästarna över till sommarbete igen. Så nu ska de bli tjocka och feta, hahah. Nina fick låna fina vita Grållan. Har även gått lite promenader med Fina där de har sommarbetet eftersom hon aldrig har varit där innan. 
 
¤ Niklas och jag har varit på bio och sett Baby Driver, en riktigt bra film enligt oss båda. Så den är värd att se om man gillar sån slags film. 
 
¤ I fredags när jag kom hem från jobbet så överraskades jag även med en jättefin blomma av mitt hjärta och mannen i mitt liv. 
 
 
 
Frågestunden!

Hej! Jag la ut om en frågestund för ett tag sedan som i första hand skulle handla om Redfina men det kom även in lite andra frågor så jag tar och svara på dem med, här kommer dem! 

 
Hur gammal är hon? 
- Hon är 7 år. 
Har du tänkt tävla med henne och isåfall vad?
- Ja det har jag tänkt att jag ska göra efter en del träning och isf blir det hoppning eftersom det är de som både hon och jag är intresserade av.. Men det kan ju alltid ändras ;)
Vad fick dig att börja blogga? 
- Egentligen handlade det bara om att jag ville testa och se hur det va. Det var ingen av mina kompisar som bloggade så jag visste ingen som hade det. Hur som helst så fastnade jag för det. 
Vad blir du allra lyckligast av?
- Jag blir lyckligast av 3 saker: min sambo, vänner och att få spendera tid på hästryggen. 
Drömresemål?
- Just nu, Kroatien tror jag. 
Vad är det sista du hade jobbat med?
- Jag hade aldrig klarat av att jobba på typ ett kontor eller likande. Det är absolut inget fel med det men jag skulle aldrig klara av det. Jag måste kunna vara social, få jobba fysiskt och få jobba med människor runt omkring mig. 
Har du något syfte med bloggen?
- Egentligen inte. Jag vill att mina läsare ska vara nöjda med det jag lägger ut. Sen om bloggen blir stor på det så är det bara en bonus. Jag vill kunna vara stolt över det jag publicerar. 
Vad inspirerar dig? 
- Oj det finns massor.
Personer: Mina närmasta vänner inspirerar mig väldigt mycket. Just därför är jag väl så nära vän med dem. Andra bloggar inspirerar mig också väldigt mycket. Även hur folk arbetar med omtanke inspirerar mig. 
När fick du ditt intresse för hästar?
- Jag har alltid haft intresse för hästar eftersom min mamma hade häst redan när jag föddes. Jag började rida när jag va runt 3 tror jag och sen dess har det hållt i. 
Vad vill du satsa på med henne, någon särskild gren? 
- Det jag kommer lägga mest fokus på är väl just hoppningen eftersom hon älskar det och det även är mitt intresse. Sen är dressyren väldigt viktig som grund, annars funkar det inte men jag skulle inte tävla i det som de ser ut just nu. Sen skulle jag vilja testa på terräng och se hur det är. Om det passar kanske man skulle kunna hålla det på en lätt nivå också. 
Hur gammal är hon och vad har hon för ras i sig? 
- Hon är 7 år och är ett SWB. 

 
Min helg!

Hej på er! Nu är det ny vecka igen. Veckorna går alldeles för fort tycker jag. Jag har iaf haft en helt underbar helg. I fredags var det lite ungdomsfest med ungdomarna på jobbet. Vi hade hur kul som helst och man var ganska sleten när man kom hem, men jag skapade en skratt för min kära sambo iaf. 


I lördags var jag mycket piggare än vad jag trodde. Jag var i stallet vid hyfsad tid och fick till ett fint pass på Fina. Först var vi ute i skogen och red lite samt avslutade med några fina språng på banan. Niklas åkte iväg och jobbade efter vi hade varit i stallet och då passade jag på att möta upp mammai Kalmar. Jag skulle nämligen beställa hem lite saker från hööks. På vägen hem handlade vi lite mat och sen åkte vi hem och chillade lite. Vid sju tiden kom Niklas och Julius och då hade vi förberett så all grillmat var färdigt och uppdukat på bordet. Det var så gott!! :) 

Igår så var jag också i stallet på morgonen och hade lektion för Monica. Det gick så bra och fick en helt underbar känsla. Även om det är mkt att jobba på så kom vi ett rejält steg framåt. När jag kom hem blev det att stor städa hela huset och efter det blev det en dusch. Senare på kvällen åkte vi för att fira Niklas bonuspappa. Vi åt på ett fint ställe i Borgholm. När vi kom hem blev det en film och sen somnade jag fint.

När ni läser detta är jag troligtvis på jobbet, så hoppas att ni får en fin dag och en bra start på veckan! :) 

Bjuder på lite bilder från helgen!