Från och med nu....
HITTAR NI MIG HÄR!!! 
 

Bildresultat för nouw
 
Efter 8 år här på blogg.se så väljer jag att testa lite nya vägar och se om något annat kan fresta mig lite. 
 
Denna bloggen kommer att finnas kvar, man vet aldrig vad som händer eller om jag kommer tillbaka. Men som det ser ut just nu så hittar ni mig och mina inlägg om ni klickar vidare. 
En stjärna är väl värd det bästa? 🌟

För ett tag sedan fick jag hem min älskade förbygel från PS. Även om den sved till lite i plånboken så är den så värd pengarna. Inte bara att den är sjukt snygg, den är verkligen superbra och passar Finas kroppsform perfekt. Den fyller verkligen dess funktion. 

 
Sen fick jag även hem detta fina smycke. Tyckte att det skulle passa fint på hennes lädergrimma. Så jag är supernöjd med mina köp! :) 
 
Helgens träning och utveckling
Helgens träning gick hur bra som helst. Jag kom dit med ganska dålig inställning om jag ska vara ärlig då resten av veckan hade gått lite sisådär. Fina är en väldigt stark häst som gärna rusar (även om hon alltid menar väl) så blir hon väldigt stark och hon är pigg/het som bara den. Tillslut blir mina armar ganska så slut och jag tappar mitt tålamod lite. Jag fick den hjälp som jag behövde och tränaren förstod vad jag menade då hon själv såg det. Höger galoppen blev riktigt fin och jag åkte därifrån och kände mig faktiskt lite stolt. Tränaren såg redan en stor förbättring emot förra gången och det känns som jag har chockat många med mitt arbete kring min häst. Jag har ju faktiskt bara haft henne i två månader, och för att vara just två månader har vi faktiskt kommit väldigt långt. Problemet är väl just att jag kanske inte tänker på det lika mycket då jag sitter på henne varje dag. 
 
Fina har ändrats mycket på dessa två månader och inte bara träningsmässigt. Hon har fått mycket mer muskler (och orkar därför mycket mer), sen har hon fått mer hull och det är jag väldigt glad över då hon var tunn och smal när jag köpte henne. Det har inte alltid varit lätt men jag gör allt jag kan för denna underbara häst för hon ger mig så otroligt mycket varje dag! ♥
 
Ren lycka och kärlek!